Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 4 september 2012

Recept van uw internet dokter Pisser

Om u door deze tijd vol leugens en halve waarheden heen te helpen, hier weer een geneeskrachtig muzikaal recept van dr. Pisser:

vandaag beginnen we met het album Odd Blood van de experimentele rockband Yeasayer, af en toe op het randje, maar krachtig, vreemd en geniaal genoeg voor deze dag. Vervolgens The Asteroids Galaxy Tour, met 'Out Of Frequency' prachtige Deense blaasrock, die af en toe doet denken aan The Chicago Transit Authority, Blood Sweat & Tears, of Rare Earth, met de aanstekelijke stem van zangeres Mette Lindberg, Azijnpisser's herretje maakte tijdens het luisteren af en toe een vrolijk sprongetje (dr. Pisser maant de luisteraar mee te fluiten op 'Cloak and Dagger', een speciale ervaring, die met een pretsigaret nog eens extra wordt versterkt). Daarna de vrolijke magistrale gestoorde klanken van Ween met La Cucaracha, waar het nummer 'With my bare Hands' bij deze wordt opgedragen aan het schoftentuig en leugenaars van het verkiezingsteam van Mitt Romney (en voor dit stuk stront zelf natuurlijk), het nummer 'The Fruit Man' is voor de rentmeesters gods, van Parlevliet en van der Plas, die in Australische wateren maar liefst 18 miljoen kilo vis mogen vangen, zie mijn bericht van afgelopen zaterdag: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2012/09/nederland-vist-de-wereldzeeen-leeg.html
Om enigszins tot rust te komen het album 'African Lightness' van Egypt, alweer soms op het randje, maar plotseling is het weer geniaal. Als afzakker van The French Guys het album 'For the French Guys', schitterende Jazz grooves, nummer 2 mag u overslaan van de dokter.

Buiten bovengenoemde uitzondering, alle albums in z'n geheel draaien op ABN!
Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten