Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 15 februari 2013

Aurangzeb heeft een 'giga' fraude blootgelegd

De ongelofelijke rechtse nitwit trut en haatzaaister Aurangzeb had vanmorgen in Lijn 1 (Radio1 van 10.30-11.00u.) aandacht voor een vreselijke fraude, althans dat zou je af kunnen leiden uit haar boosheid. Wat is er aan de hand? Is het tot de domme huppelkut doorgedrongen, dat we voor honderden miljarden zijn en worden opgelicht door de bouwmaffia, of heeft ze eindelijk door, dat welgestelden de belastingdienst voor miljarden per jaar benadelen met stiekeme bankrekeningen in belastingparadijzen, of is ze fraude op het spoor met medische apparatuur, waardoor de ziekenhuizen honderden miljoenen teveel in rekening is en wordt gebracht? Nee! nee! driewerf nee! Het neoliberale takkewijf is er achter gekomen, dat er met vergoedingen voor kinderopvang, voor maar liefst 6 miljoen is gefraudeerd en dat zijn 'dure belastingcenten' aldus het rechtse monster Aurangzeb. Ze vertelde, dat minima met name de boel hebben opgelicht en daar extraatjes voor hebben gedaan, zoals vakanties en/of familiebezoekjes o.a. in Suriname en de Dominicaanse Republiek, zo heeft ze meteen even de kleur van de fraudeurs prijs gegeven. Gelukkig vond ze PVV'er van Vliet bereid haar te steunen in haar klaag/haatzang. Ze noemt deze fraudeurs graaiers, terwijl het meestal gaat om alleenstaande vrouwen met kind(eren), met het geld dat deze mensen maandelijks ontvangen, zou Aurangzeb nog geen week kunnen rondkomen. Aurangzeb maakt zich daarnaast druk om de belastingdienst, de fraude is makkelijk te plegen en de controle vindt achteraf plaats. Volgens Aurangzeb kon je tot 12 maanden achteraf de kosten voor opvang claimen, dat is nu teruggebracht naar 2 maanden. Volgens een SP vrouw, was deze informatie niet op de site van de belastingdienst te zien, daar was Aurangzeb het niet mee eens, maar de SP vrouw had haar werk gedaan en zei dat dit pas sinds kort te zien is op die site. Duidelijk geïrriteerd reageert Aurangzeb dat het nu dus wel te zien is, terwijl ze spreekt over fraude uit het verleden.

Aurangzeb zou eens moeten zien, hoeveel tijd en menskracht de belastingdienst inzet voor echte grote fraude, dat is minimaal, pas bij tips onderneemt men daar stappen tot actie.

Hé Aurangzeb, jij en van Vliet zijn graaiers van een berg belastinggeld voor 'werk' dat zwaar onder de maat is, sterker in een commercieel bedrijf, waren jij en PVV onderknuppel van Vliet, allang met een trap onder de reet, wegens wanprestaties, op straat beland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten