Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 27 februari 2013

Muzikaal recept voor echte voedselveiligheid en eerlijkheid, een goede koffieprijs voor de boeren, maar tegen peperdure, achterlijke middeleeuwse 'feesten'

Hier jouw regelmatig terugkerend geneeskrachtig recept, óók tegen alle oranje propaganda en andere onzin, die tot kotsens toe over ons worden uitgestort.

Voorgerecht: Family met 'A Song For Me', een fenomenaal mooi album van deze 60er jaren cultband met de bijzondere stem van Roger 'Chappo' Chapman. Jammer dat de band later onder leiding van Chapman koos voor de schijtlollige, commerciële alcohol-rock onder de naam 'The Streetwalkers' en later 'The Shortlist'. Dan een tussendoortje met het eerste album van Underworld 'Underneath The Radar' Mooie muziek, maar wel wezenlijk anders, dan het latere werk van de band, zoals gezegd 'best' goed! Tied veur Zappa! met het album 'One Size Fits All', de dokter maakte dit recept op de dag, dat de politie in de VS jacht maakte op een 'politie-moordenaar' (overigens ook een leuk boek van Sjöwall & Wahlöö), een jacht die plaats vond nabij San Bernardino, ook een nummer op dit album van Frank Zappa. Een schitterend en volmaakt album, genieten piepels! Doe er maar meteen "Apostrophe' achteraan, godverdomme wat een humor en virtuositeit, prrrkachtigggg! Vreemd eigenlijk, dat Hank Moody uit de geweldige serie 'Californication' het nooit over Zappa heeft.... Dit vraagt om de prachtige gestoordheid van de Finse band Accu met het album 'Lasso', deze muziek is al net zo goddelijk als die van Zappa, groots! Hoofdgerecht: 2013 is Beck jaar, dus vandaag weer eens het album 'Guero', alle jezussen op een rij, wat is dit mohohoooooi!! Toegerecht: de band van Skip McDonald: Little Axe met 'Champagne And Grits', niet verwonderlijk, maar potverdepielekes wat is dit prachtig!

Alles geheel afspelen, op ABN, voor het beste resultaat!

Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten