Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 19 februari 2013

Koningshuis Spanje alweer onder vuur

Het koningshuis in Spanje ligt alweer onder vuur, vorig jaar omdat er foto's waren opgedoken van de grootgraaier Carlos, die op olifantenjacht was in Afrika, nu is de vrouw van deze grootgraaier betrapt op grootschalige fraude. De woede van de bevolking is groot, zeker gezien de belabberde situatie, waar heel veel Spanjaarden zich door de crisis in bevinden. Nu nog de bevolking van Nederland wekken uit de bijzonder diepe 'oranje slaap' (ik zal in dit geval maar niet het woord coma gebruiken...).

Nieuwsuur had deze zaak als één van de onderwerpen gisteravond. Natuurlijk werd NOS leeghoofd en huppelkut de luxe Dekkers weer ingevlogen, niet dat zij Spaans spreekt, of bijvoorbeeld Spaanse monarchie- of economie heeft gestudeerd, maar omdat een NOS bons haar wel een lekker wijf vindt en het geld bij de NOS over de plinten loopt (men heeft daar de vaste correspondent Jessica van Spengen, n.b. sinds augustus 2012!).
Dekkers sprak met een papiertje in de hand over de angst bij de bevolking, dat de democratie in gevaar is..... Welke democratie? Ha! ha! ha! ha!

Ik wil me hier nogmaals achter de woorden stellen, die een vrouw in Utrecht onlangs een 'verwijdering' door de politie opleverde, bij een bezoek van hare grajesteit Trix de gehelmde: Weg met de monarchie, het is 2013(!!!!)
Hier nog een link naar het bericht over deze Utrechtse toestand: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2013/02/antimonarchist-door-de-utrechtse.html

Draai hier het nummer 'God Save The Queen' van The Sex Pistols nog maar eens bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten