Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 8 februari 2013

Roger van Boxtel leest de burger de zorgles

D66 hufter en man met de 100 petten van Boxtel was vanmiddag te gast op Radio1 (na 14.30u.) in zijn hoedanigheid van directievoorzitter (ha! ha! hoeveel leden telt die directie?) van zorgverzekeraar Menzis. Hier pleitte dit gore ventje voor meer zorg inzet van de burger voor de oudere medeburger ('mantelzorg' die door de overheid al een flink eind de nek is omgedraaid). Kijk, als hij zelf oud is, huurt van Boxtel gewoon een verpleegster in, die 24 uur per dag voor hem mag zorgen, maar het schorremorrie moet het maar zelf uitzoeken. Deze enorme klootzak, die de burger tot bezuiniging wil dwingen, heeft er met zijn collega zorgverzekeraars voor gezorgd, dat de zorg nog een stuk duurder is geworden, het geteisem haalde daarnaast vorig jaar maar liefst 1 miljard euro winst!!! Grootgraaier van Boxtel werkt nauw samen met patiëntenorganisaties, dit meldde hij toen hij de toehoorder zijn geweldige inzet voor de zorg openbaarde, alsof deze corrupte organisaties een substantieel deel van de chronisch- en terminaal zieken vertegenwoordigen en ook maar iets wezenlijks bereiken.

Van Boxtel vertelde wat hij van de wet mag verdienen, niet het bedrag, maar wel, dat dit meer is dan de misdadige Balkenendenorm. De tyfushond zat te vertellen dat hij zelf het wetsontwerp, dat dit mogelijk maakt, heeft gesteund in zijn hoedanigheid als Eerste Kamerlid, over belangenverstrengeling gesproken. De hufter ziet het verzekeren van de zorg niet als publieke zaak, maar als taak voor onafhankelijk ondernemers. Godverdomme, daar wringt ook de schoen klootzak, er is een extra, peperdure laag bij gecreëerd in de zorg, die zelf intussen alweer een nieuwe laag heeft gecreëerd (de verzekeringen voor groepen mensen), vind je 't godverdomme gek, dat de zorg onbetaalbaar wordt!

De over een enorme ezel getilde grootgraaier werd vlak voor 14.00u. ook nog eens boos, over het feit, dat topmensen zo worden aangevallen op hun graaidrift, jezus wat een klootzak!
Mag deze gore klootzak met het chemisch afval mee? (maar wel met handschoenen en gasmasker aanpakken, veronderstel dat deze gigantische asociale houding besmettelijk is.....)
Hier nog een leuk bericht over van Boxtel: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2012/09/d66er-van-boxtel-lanceert-asociale.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten