Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 20 februari 2013

Van Keulen, een boerenbraadlul of niet?

Het land is te klein, van Keulen is gepiepeld door Brandt Corstius, deze noemde hem een boerenbraadlul, bovendien riep Corstius op van Keulen te blijven lastigvallen, tot hij zijn belachelijk hoge bonus terug heeft gegeven. Corstius roept niet op het huis van de zwaar disfunctionerende ex-baas van SNS te bestormen, maar als je gisteravond Nieuwsuur zag, moest je dat wel concluderen.

De columnisten en m.n. Corstius zijn nu de pineut, zij zijn niet beschaafd, niet zo beschaafd als de top-graaiers die ons land naar de kloten helpen, of zie ik het nu verkeerd? Bij Nieuwsuur had men lulletje Spong, die zich ook al druk maakte over de uitlatingen van Corstius. Hij durfde te stellen dat Corstius niet persoonlijk is benadeeld door van Keulen. Daar beging hij een kapitale fout, elke Nederlander is benadeeld door het handelen van van Keulen en zijn graai-collega's, die gezamenlijk zo ongeveer de hele wereld in een crisis hebben gestort, in het geval van van Keulen, draait elke Nederlandse belastingbetaler op voor de ontstane puinhoop, met dank aan PvdA nitwit Dijsselbloem, die godbetert de opvolger van de wanpresterende top-graaier van Keulen, 5,5 ton betaalt voor zijn nieuwe baan en het lagere echelon van SNS en andere banken (banken die met ons belastinggeld geholpen zijn), mogen wat Dijsselbloem betreft wel inleveren........

Naast Spong had men bij Nieuwsuur ook commentaar van rechter/hoogleraar Willems, die zich eveneens uitsprak tegen de uitlatingen van Corstius. Hij vindt dat van Keulen al is veroordeeld en dat kan pas na een volledige rechtsgang. Alsof figuren als van Keulen ooit ter verantwoording worden geroepen in Nederland.... ha! ha! ha! ha! ha! Willems zat prominent met een lintje op de revers, om nog even aan te geven aan welke kant van de lijn hij staat in dit land, aan de kant van de graai-prutsers, zoveel is wel duidelijk!

Begrijp me goed, Brandt Corstius zit nu niet bepaald in het rijtje mensen die ik waardeer en dan druk ik me nog voorzichtig uit, maar van Keulen is inderdaad een boerenbraadlul, die als de sodemieter zijn totaal onverdiende bonus terug moet betalen en liefst nog wat miljoenen, die hij in de loop van de jaren bij elkaar heeft gegraaid, want reken maar dat hij ook zijn goedkeuring aan bijzonder dubieuze financiële producten heeft gegeven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten