Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 28 februari 2013

Begrotingstekort van 3% niet meer heilig

Het is werkelijk niet te geloven, maar in een paar weken tijd heeft er een totale omwenteling plaats gevonden, wat betreft de de EU begrotingstekort-regel van 3%. Zo ongeveer alle voorstanders van bezuinigingen en een handhaving van maximaal 3% begrotingstekort, die er een jaar geleden waren, zeggen nu met een ernstige kop, alsof ze nooit een andere mening hadden, dat we schijt aan die 3% regel moeten hebben, daar we anders de economie kapot bezuinigen (of de economie al niet voor een fiks deel naar de kloten is geholpen met hun instemming). Let wel, daar zit een kluitje economen tussen, die flink wat invloed hadden op het regeringsbeleid van het waardeloze Balkenende 4 kabinet plus het net zo waardeloze Rutte 1 en 2 kabinet. Zeker na de vandaag gepubliceerde CPB cijfers (die nooit blijken te kloppen), is het hek van de dam, schijt aan de 3% begrotingstekort-regel is het devies.....

Zelfs politici die krampachtig vasthielden aan die 3% begrotingstekort-regel zeggen nu, met een gezicht van dat heb ik altijd al gezegd, dat het vasthouden aan die regel dom is of zelfs fetisjisme is. Bijvoorbeeld de D66 super-asociaal Pechtold, CDA leeghoofd de luxe van Aersma Buma* en nog een paar anderen waaronder GL met suflul van Ojik, die zich na de laatste verkiezingen haastte met een draai in het 'denken' bij GL.

Eigenlijk nog erger is de draai, die men bij de 'onafhankelijke' NOS op Radio1 maakt, voorheen had men de ene na de andere 'deskundige', die met instemming van de presentatoren, een vasthouden aan deze 3% regel propageerden, als je dezelfde presentatoren nu hoort, heeft hun mening een zelfde grote draai gemaakt, als die bij de voornoemde 'deskundigen' en politici.

* Aersma Buma houdt al knikkend voor de NOS camera een slag om de arm, je weet ten slotte maar nooit..... De enorme idioot is tegen verder bezuinigen en neemt alle verantwoording voor de door het CDA in het verleden genomen beslissingen, u weet wel: het fout gestrikte en zwaar wanpresterende CDA varken de Jager, die de 3% EU regel zo ongeveer claimde als zijn verdienste en keer op keer volhield, dat we hoe dan ook vast moesten houden aan die regel, daar bezuinigde hij in het kutkabinet Rutte 1 de economie al voor een groot deel mee naar de kloten. Nu is bezuinigen ineens heel fout, vooral met de nadruk op 'nu', alsof het resultaat van Rutte 1 een waanzinnig succes was (om met CDA imbeciel Eurlings te spreken)...... ha! ha! ha! ha! Maar Aersma ging verder, de 3% regel is een richtsnoer, aldus de ja knikkende droplul. Laten we niet vergeten, dat de 4 CDA kabinetten Balkenende en Rutte 1, waarin het CDA zitting had, aan de wieg stonden van de huidige grote ellende!

Conclusie: al de voorgenoemde personen zijn hypocriete volksverlakkers, die voor een groot deel verantwoordelijk zijn, voor de recessie waar Nederland nu al bijna 2 jaar in zit.

En de PvdA? Grotere volksverlakkers zijn momenteel niet in de politiek te vinden. De hoogste tijd, dat deze partij volledig wordt weggevaagd. Grote windvaan Samsom durfde gisteren bij Pauw&Witteman te zeggen, dat nu weliswaar de zwaksten ook worden gepakt, maar met een beroep op zijn zoontje (in de verkiezingscampagne durfde hij zijn invalide dochter te misbruiken voor de PvdA), durfde deze valse tyfusklootzak te zeggen, dat als we dit nu niet doen, we straks de allerzwaksten pakken....... Ja u hoort het goed!

Nog steeds blij, dat u PvdA stemde?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten