Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 11 februari 2013

Dijsselbloem pakt de gewone werknemer

Na alle ophef vorige week over het gigantisch grote 'salaris' van de nieuwe topman van SNS, te weten € 550.000,--, op grond van de argumenten, die voor de bankencrisis gebruikt werden en die achteraf volkomen belachelijk bleken te zijn*, heeft de enorme PvdA nitwit Dijsselbloem, als een echte 'socialist' besloten de salarissen van de gewone (bank)werknemer te gaan verlagen................. Je snapt godverdomme echt niet waar deze, over een enorme cavia getilde, PvdA idioot mee bezig is.

Hé Dijsselbloem, ik zal jou eens een publiek geheim verklappen: jij bent niet alleen ongeschikt om een bank te  leiden, maar ook een ministerie leiden is echt 100 stations te ver voor jou, poets je bril, pak je tas en je boterhammen, vertrek naar huis en laat je nooit meer zien!

*De top bij de banken verdienden enorme salarissen en bonussen, daar deze topgraaiers anders naar een ander land zouden vertrekken. Een ieder met meer dan 2 hersencellen, snapt eindelijk, dat dit een gigantische prikkel is, om vooral het eigen belang te gaan dienen (één van de redenen, die leidden tot de huidige crisis) en diezelfde 'ieder' wenst nu dat deze grootgraaiers met terugwerkende kracht naar het buitenland waren verdwenen en daar waren gebleven. Zo niet Dijsselbloem, die vindt, dat hij geen bank zou kunnen leiden en het daarom terecht is dat de nieuwe topman van SNS, dat achterlijk hoge salaris gaat ontvangen.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten