Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 14 februari 2013

Bleker bij gebrek aan onderwerp bij Pauw&Witteman

De Groningse CDA paardenbeffer Bleker was afgelopen dinsdag te gast bij Pauw&Witteman. De 2 oude wijven, want dat zijn het, ondanks dat ze de leesbril, als niet hip genoeg, definitief hebben opgeborgen, hadden dus een gebrek aan onderwerpen, er gebeurt natuurlijk ook geen reet...... Bleker kwam de loftrompet steken over Italië en Berlusconi in het bijzonder. 'Wij' hebben geen idee hoe Italië er voor staat aldus leeghoofd Bleker, als je de zak moet geloven, staat Italië er een stuk beter voor dan Nederland. En ach het land heeft wat problemen met corruptie, maar daar moet je niet te zwaar aan tillen.

Hoe kwam Bleker op Italië? Dat heeft te maken met zijn tijd in de provinciale zaken van Groningen, toen hij de Italiaanse 'Giro' wielerwedstrijd, in Groningen wilde laten starten; weet iemand wat die ongein toen heeft gekost?

Bleker over Berlusconi: hij liet een filmpje zien, van een debat tussen Berlusconi en een journalist, de journalist had een hele lijst met alle gore streken van Berlusconi laten zien, toen deze in de aanval, 10 zaken wegens smaad noemde, die de journalist aan zijn broek had gekregen. Alsof daarmee de lucht geklaard is, als je ziet hoe snel je in Italië een zaak wegens smaad aan je broek krijgt, of dat nu terecht of onterecht is en meestal is dat onterecht, m.a.w. in Italië wordt de vrijheid van meningsuiting geweld aangedaan, m.n. door de corrupte politici. Bijvoorbeeld als het hele land overtuigt is van de schuld van Berlusconi in een zaak, waar alle bewijzen voor zich spreken, volgt vaak geen veroordeling, daar Berlusconi de zaak met een berg advocaten op de lange baan weet te schuiven, net zo lang, tot de zaak verjaard is. Ja, als je dan schrijft, dat Berlusconi een gore streek heeft uitgehaald, kan deze de journalist wegens smaad laten veroordelen, er is immers geen zaak meer, of die is nog niet gevoerd...

Veel Italiaanse politici zijn corrupt, dus mag Berlusconi (die in de EU in dezelfde partij zit als het CDA, n.l. de EVP).ook corrupt zijn. En ach dat hij Mussolini verdedigde, wat maakt 't uit? De Groningse sjoemelende paardenboer Bleker vindt Berlusconi indrukwekkend en hij heeft een goede uitstraling, dat hij als premier bijna alle tv stations in handen had en zo ongelimiteerd propaganda voor zichzelf kan maken, waardoor de dombo's telkens weer in zijn leugens trappen, wat maakt 't uit, het suffe stel P&W noemde dit niet eens. Bleker haalde de laatste gore streek van Berlusconi aan, alsof deze een heldendaad had gesteld, de OZB wordt door Berlusconi weer afgeschaft met terugwerkende kracht, echt een heldendaad, voor een pedofiel die z'n land naar het bankroet heeft geleid. Daar is Bleker het al helemaal niet mee eens, Berlusconi heeft 't juist goed gedaan, aldus de hufter.

Berlusconi doet 't goed en Berlusconi is goed voor het land, aldus nitwit Bleker. Berlusconi is niet afgerekend op zijn politiek, maar op zijn gedrag, aldus Bleker.......
Bleker denkt zeker, dat hij alle foute, corrupte en dictatoriale politici, die in de EU in de gore EVP club van het CDA zitten, kan ontdoen van alle vieze smetten, jezus wat een klootzak!
En wat een belachelijk, zoals gewoonlijk slecht voorbereid onderwerp in Pauw&Witteman, wat een waardeloos programma!!!!

Weet u nog wie ook al zo'n grote vriend van deze totaal corrupte, foute, pedofiele hufter Berlusconi was? Juist collega CDA lid Balkenende!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten