Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 14 februari 2013

Muzikaal recept voor het verbieden van misleidende reclames en tegen politieke propaganda, of deze nu voor Berlusconi wordt gemaakt, of welke andere volksverlakker dan ook, z.a bijvoorbeeld Samsom

Een uitgemeten geneeskrachtig recept voor jou samengesteld, door dr. Pisser, die bij deze nog eens aandacht vraagt voor de foute banken, die hun geld in wapens, ja zelfs kernwapens hebben gestoken. Hij wil dan ook, dat je niet vergeet hoe smerig de meeste banken bezig zijn en dat jij als klant daar eigenlijk mede verantwoordelijk voor bent!

Het 1ste ingrediënt: Blood Sweat &Tears met hun tweede album ('2nd'), dit is al jaren één van de favoriete albums van jouw Azijnpisser, het zit zo geweldig goed in elkaar, een volmaakt en schitterend album, zelfs al zijn de teksten nou niet helemaal om over 'naar huis te schrijven'. Op kant 2 van dit album hoor je in 'Blues Part II, horen hoe deze band allerlei andere groepen heeft beïnvloed, bijvoorbeeld de band Morphine van Mark Sandman, over wie onlangs een mooie docu te zien was op Canvas: "Cure For Pain, The Mark Sandman Story'. Vervolgens Television de band van zanger, tekstschrijver, componist en meester-gitarist Tom Verlaine, het album: 'Adventure', prachtig! Nina Hagen neemt het fornuis over met 'Unbehagen', een geniaal mooi album, dat voor de 'fans', veelal punkers, een teleurstelling was, maar niet voor jouw Azijnpisser, god wat is dit mooi! Het eerste nummer, 'African Reggae', is onder meer een aanklacht tegen vrouwenbesnijdenis, en dat al in 1979! Jammer dat dit talent tegenwoordig zo in de heer is, doodzonde godverdomme! Tijd voor een energiezetpil in je oren: Buzzcocks met 'Another Music In A Different Kitchen', Geweldig! (bassen extra hoog!). Hoofdgerecht: het machtige geluid van Agent Provocateur met 'Where The Wild Things Are', waanzinnig mooi met nog steeds relevante maatschappij kritische teksten, genieten piepels. Toegerecht: ark Grant met 'Sound Design V2' een paar slappe nummers, maar er blijft genoeg over om van te genieten, met namen als La Grande Boofont, Inland Knights, Artist Formerly Known As Technique, Electric Soul e.a.

Alles geheel afspelen (behalve bij het laatste album) op ABN, voor de beste resultaten!

Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten