Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 7 februari 2013

Dijsselbloem geeft toe, dat hij o.a. in zake SNS totaal incapabel is

Eerder deed Shell lobbyist en wanpresterend PvdA kloot Bos het al: zeggen dat hij er geen bliksem van begreep, het ging toen om 'hippe' financiële producten. Bos was toen al bezig miljarden in banken te steken en toen hij deze opmerking maakte, moest hij daar nog om lachen ook. Nu zit er weer een PvdA nitwit op Financiën, die door de disfunctionerend minister-president Rutte als zeer deskundig werd bestempeld, waarom? dat weet Rutte zelf ook niet, maar hij heeft dan ook van niets anders verstand, dan van heel veel dom ouwehoeren. Dijsselbloem liet de Kamervoorzitter gisteren weten, dat hij haar een geheim zou verklappen, namelijk dat hij geen verstand heeft van het besturen van een bank. Deze enorme hondenlul moest zich verdedigen voor het salaris, dat de nieuwe topman van SNS een half miljoen per jaar gaat verdienen. Als jij godverdomme geen verstand van het leiden van een bank hebt, hoe kan je dan wel iemand aanwijzen die dat moet gaan doen en dan nog tegen een salaris dat ronduit schandalig hoog is? Overigens, hoe betrouwbaar zijn topfiguren uit de bankwereld? Telkens wordt ons voorgehouden, dat de ellende met de banken voorbij is, maar het is nog niet gezegd, of hup daar heb je alweer stront aan de knikker.

Naast de obligatiehouders, worden ook de participatiehouders van de SNS door Dijsselbloem ontzien. Participatie betekent deelneming (in dit geval aan SNS), dat zijn aandeelhouders SNS ook, dus als ik aandeelhouder was......  Maar het is logisch hoor, dat deze participatiehouders schadeloos worden gesteld, deze arme drommels zijn al aangewezen op de voedselbank, nee, heel logisch allemaal.... Kijk, die rijkaards met of ze;lfs zonder een klein pensioentje, die moet je pakken als PvdA volksverlakker!

Het meest belachelijk is wel, dat Dijsselbloem openlijk durft te zeggen, dat een bankdirecteur, gerust heel veel meer mag verdienen dan de minister-president (en dat inkomen ai al ruim € 120.000,-- te hoog). Dezelfde bankdirecteuren, die een groot deel van de wereld in een jarenlange crisis hebben gestort. Alsof we voorafgaand aan de bankencrisis, niet dezelfde argumenten te horen kregen, die Dijsselbloem nu weer gebruikt, we moesten wel betalen, anders zouden ze naar het buitenland gaan, enz, enz.
De PvdA fractie was het met Dijsselbloem eens, al werd er nog wel wat gesputterd over dit meer dan achterlijk hoge salaris (te betalen met belastinggeld), zo liet PvdA nieuwoplichter Nijboer weten, wel moeite met dit bedrag te hebben, waarom hij dat vanmorgen nog eens voor de radiomicrofoon vertelde, is mij een raadsel, daar hij er even later aan toevoegde, dat hij achter de beslissing van Dijsselbloem staat.

Ach de PvdA volksverlakkers denken aan de toekomst, na hun politieke loopbaan, je kan maar zo als lobbyist voor de top van een bank gevraagd worden en welke PvdA hufter weigert dan een bedrag van meer dan 3 ton? Weet u nog, PvdA volksverlakker Kok, met zijn commentaar op topsalarissen, deze klootzak stapte na zijn  politieke werk in de ING top, waar hij zelf grootgraaier werd en n.b. aan de wieg stond van de strop, die de bank zonder overheidssteun (met een hele berg belastinggeld), was beschoren.....

Ik verklap geen geheim als ik u vertel, dat Dijsselbloem, totaal geen verstand heeft van de baan die hij nu heeft, zelfs ongeschikt is voor zijn werk en dat we met deze 'rode' flapdrol nog veel verder onder water komen te staan!

Bent u nog steeds blij dat u op de volksverlakkers van de PvdA stemde?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten