Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 18 februari 2013

Koningshuis in Lech

Het koningshuis is neergestreken in het Oostenrijkse Lech voor de jaarlijkse wintervakantie (regeren is uiterst vermoeiend, al die klote recepties en vliegreizen naar dictatoriaal geregeerde landen). De bewoners die door de 'oranjes' (nul en generlei connecties met de echte oranjes) op handen worden gedragen, door
deze graaifamilie, genereert het stadje een berg geld, had gisteren een herdenkingsdienst gepland voor het herdenken van het 'ski-ongeluk' van Friso een jaar geleden. Dus een kerkdienst, compleet met kaarsen, waar onbeschoft genoeg, geen 'oranje' te bekennen was, die waren 'gewoon' aan het skiën, aldus één van de vele journalisten ter plaatse, ha! ha! ha! ha! Het Radio1 nieuws gisteren van 18.00u. een uitgebreid verslag, compleet met vragen aan bewoners van Lech. Of er iets veranderd was sinds vorig jaar, was één van de vragen, ja hoor nog meer waarschuwingen, je vooral te houden aan de voorschriften, zoals het niet skiën buiten de pistes. Het aanwezige journaille maakte zich hijgend op voor het orgasme voor vandaag: 'het fotomoment'.

Dat fotomoment werd dan weer uitgebreid besproken in het Radio1 nieuws vanmiddag, jezus wat een geouwehoer, één grote 'oranje' propaganda!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten