Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 18 februari 2013

Muzikaal recept voor echte linkse politiek en 'gratis' openbaarvervoer, maar tegen oranje propaganda, suffe spotjes en 'slimme meters'

Blogdokter P. Pisser heeft weer een uitgemeten, zonnig, geneeskrachtig recept voor jou samengesteld.

Eerste onderdeel: Hikashu met 'The human Being', fraaie muziek uit Japan, die als 'avant-pop' wordt aangeduid, iets meer 'poppy' dan bijvoorbeeld de Franse groep Magma, waar het wel wat van weg heeft. De zang van Koichi Mukkami doet mij denken aan een westerse zanger uit de 70er jaren, maar ik kan niet op de naam komen, dus als je op wilt gaan voor de 4e hands koelkast..... Dan een raar verzamel album met de naam 'Heart-Core Fifth World Sampler' met namen als Sonic Surfers, Vox Luvitna, Sherron e.a. Op 't eerste gezicht lijkt het shit muziek, maar speel je de muziek af, met de bassen helemaal open (zoals Jullie Azijnpisser zijn muziek afspeelt), doet 't vreemde, prettige dingen in je hersenhal. Het nummer 'No more war' van 2 Shouts And A Yell, is een mooi nummer, alleen gaat de tekst over een universele regering, die e.e.a. zou moeten voorkomen, misschien zou zo'n regering oorlogen tussen landen kunnen voorkomen, maar dat kan alleen als er oorlog tegen de burgers gevoerd wordt, door zo'n regering, kortom een regelrechte ramp voor de mensenrechten. Vandaar dat we ook beter vandaag, dan morgen uit de onzalige EU kunnen stappen, zeker als je ziet hoe de grootste fractie uit het EU parlement, de EVP is opgebouwd uit ultra-conservatieve krachten, die streven naar dictatoriale overheersing. Neem het smerige varken Orbán uit Hongarije, die de persvrijheid aan banden wil leggen en legt, tegen abortus en het homohuwelijk is (is deze fascist trouwens familie van het ongelofelijke tyfuswijf Orbán-de Haas van het Katholiek Nieuwsblad?). Overigens zijn er maar weinig EU partijen waar je geen fundamentele vragen bij kunt zetten.
Waarom zullen we nooit weten, daar dr. Pissers wegen ondoorgrondelijk zijn, maar nu staat Asian Dub Foundation met R.A.F.I. op het menu, jezus wat mooi! Plus flink wat kritiek op de machthebbers, die zo ongeveer alles naar de kloten helpen. Nu we toch in deze hoek van wereld-cross-over zitten:  Trans Global Underground met 'Impossible Re-Broadcasts', remixes van voornoemd album door o.a Kamel Nitrate, Thievery Corporation, genetic Drugs en Salgrass, extra hard genieten, piepels! Afsluiter: Radha met gelijknamig album, Italiaanse-cross-trance-shit, prachtig!! Trap niet in de verlokkingen van de hindu-godsdienst, die gepropageerd wordt in een paar nummers: we hebben maar één leven om het goed te doen op deze wereld, dus laten we eindelijk eens echt beschaafd worden, de religies terugdringen naar de volwassen huiselijke sfeer en het geluk voor iedereen op deze kleine planeet verwezenlijken.
Maar nogmaals, op deze 'kleine' voetnoot na, wat een schitterend album!

Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten