Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 10 februari 2013

Brinkman wil stimulatie van de bouw en harde aanpak huurders

Op 31 januari was de capo di tutti capi van de bouwmaffia, CDA hufter Brinkman te horen in GMN NL (na 9.30u.). daar zei hij ongeveer hetzelfde, als hij vanmorgen bij 'Jinek Op Zondag' ten gehore schijnt te hebben gebracht: 'er is sociaal verdriet in de bouw' zo liet hij bij GMN weten. De financiering moet op gang komen, zo vervolgde hij, doelend op de banken en overheidsprojecten (in 2011 ging er maar liefst 7 miljard naar de bouwmaffia, alleen al voor de wegenbouw). Dus de banken moeten weer op de pof geld uitlenen (u weet wel, de oorzaak van de huidige crisis), evenals de overheid, die mede door zijn hulp in de 1ste Kamer, de economie naar de kloten bezuinigt en grote groepen mensen aan de bedelstaf brengt, moet fiks geld in de bouw steken en desnoods moeten woningbouwcorporaties gedwongen worden te bouwen, aldus Brinkman. De werkloosheid is groot in de bouw*, aldus deze heel foute CDA grootgraaier. Om een en ander te bekostigen pleit smeerlap Brinkman ook voor investeringen door de pensioenfondsen in de bouw, naast fikse huurverhogingen, 'wonen wordt nu eenmaal duurder', o ja, en hoe komt dat? Door de bouwmaffia (waaronder ik hier ook de banken, andere hypotheekverstrekkers en verzekeraars reken), is samen met de politiek de huizenbubbel gecreëerd, een achterlijk hoge huizenprijs, waar de huurprijzen aan gekoppeld dienen te worden, die huizenbubbel moet koste wat kost in stand blijven. Zelfs de huurders in niet geïsoleerde huizen van pakweg 30 jaar oud (huizen die dus afbetaald zijn) en in een achterstandswijk wonen, moeten er maar aan geloven en die zijn vaak al de lul, met huren voor die huizen, die pakweg 15 jaar geleden ondenkbaar waren geweest. De kopers moeten tenslotte ook meer betalen, vervolgde Brinkman, 'aangezien hun hypotheekaftrek wordt beperkt', ja grote klootzak met een half procent, de huurders betalen jaarlijks hele procenten meer!!!

Voorts liet Brinkman bij GMN weten, dat bewoners in de toekomst zelf maar voor voorzieningen in de buurt, zoals speelplaatsen moeten betalen, alsof de bevolking geen belasting betaalt, waar de bouwmaffia honderden miljarden van heeft gestolen, zo bleek uit de bouwfraude enquête, aan het begin van deze eeuw, een diefstal  waar wat taakstraffen en enige miljoenen aan boete voor uitgesproken werd door de rechters. Natuurlijk zou Brinkman graag zien, zoals hiervoor gesteld, dat pensioenfondsen worden verplicht te investeren in huizenbouw, de verantwoordelijken voor de malaise op de huizenmarkt, de bouwmaffia en de overheid, willen dus alweer grijpen uit de pensioenpot om de problemen op te lossen.

*Natuurlijk niets over de vele 'expres faillissementen' in de bouw: vandaag failliet, weg vast personeel, morgen onder een andere naam verder, het liefst met Oost-Europees flexibel personeel tegen een grijpstuiver......

Schoft Brinkman neemt afscheid van Bouwend Nederland en wie neemt het over.........? CDA Untersturmbannführer Verhagen! Het gaat bij de maffia tenslotte niet om de kennis, maar om loyaliteit en politieke connecties!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten