Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 9 februari 2013

Henk Krol onder vuur over uitlating t.a.v. ouderen

Opvallend hoe de media, voor mij in dit geval Radio1, de Telegraaf en de radiozender van die natbruine krant, BNR, berichten over de uitlating van Henk Krol van de Ouderenpartij 50PLUS, de uitlating dat rijke ouderen, net als rijke jongeren meer zouden moeten bijdragen aan de bestrijding van de crisis en om uit die crisis te komen*.
De Telegrof is in hoera stemming, datzelfde geldt voor het Radio1 Journaal en BNR, Krol die zegt dat ouderen flink bij kunnen dragen, terwijl hij eerst zei, dat ouderen al te veel gepakt zijn en worden. Godgloeiendegodverdomme, ik vind Henk Krol een flapdrol, alleen al om de reden, die hij gaf met het COC te stoppen en de politiek in te gaan, het zou goed gaan met de homo-emancipatie........ Maar zeggen, dat hij inconsequent is, gaat mij een station of 100 te ver, natuurlijk vond Krol dat eerder ook, maar omdat hij wordt beschuldigd van het opzetten van ouderen tegen de jeugd, moest hij verdere uitleg geven. Let wel: degenen die dit durven te zeggen, inclusief de hiervoor genoemde vertegenwoordigers van de media, roepen al een paar jaar, dat de ouderen, de pensioenpot leeg vreten en dat de jongeren straks de de deksel op de neus krijgen, over opruien gesproken......

Zie ook: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2013/02/samsom-groter-schoft-is-momenteel-niet.html

*Meneer Krol, om uit de crisis te komen, hebben we als eerste een ander kabinet nodig. Rutte 1 en 2 zorgden en ( Rutte2) zorgt voor het tegenovergestelde!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten