Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 4 april 2013

Donner over de geloofwaardigheid van wetten

De zwaar disfunctionerende CDA kakzever Piet Hein 'godverdomme' Donner, die na mede verantwoordelijk te zijn geweest voor de Schipholbrand, vond dat hij gewoon weer terug kon keren in de politiek, liet weer eens van zich horen. Als eerste in een interview met de NRC en 'live' bij de presentatie van het jaarverslag van de Raad van State. Bij de presentatie van het jaarverslag durfde deze hufter te stellen, dat de politiek te hijgerig met wetten omgaat (althans daar komt het op neer), dat zorgt ervoor dat wetten hun geloofwaardigheid verliezen. Hé Donner, wat dacht je van wetten indienen als minister en dan via jouw nieuwe functie als vice-voorzitter van de Raad van State, diezelfde wetten door deze Raad positief laten beoordelen, vindt jij dat geloofwaardig.....? Ha! ha! ha! ha! ha! ha!

In het interview met de NRC waarschuwt de over een enorme rat getilde klootzak Donner voor sociale ongelijkheid, die door het afbraakkabinet Rutte 2 kan worden veroorzaakt. Hé droplul, er bestaat allang sociale ongelijkheid, voor het grootste deel geïnitieerd door jouw eigen klote partij het CDA en niet in de laatste plaats met de dikke rol die jij daar zelf in hebt gespeeld!!!!!

Het is werkelijk ongelofelijk, wat deze kwast uit zijn bek laat rollen. Daarover gesproken, hij lult tegenwoordig zo bekakt, dat de woorden soms lijken weg te waaien uit z'n wangen, je weet niet wat je hoort, ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten