Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 4 april 2013

Freek de Jonge en schijnheiligheid

Freek de Jonge was dinsdagmiddag te beluisteren bij de EO (Radio1 na 14.00 u.), hier was hij om zijn nieuwe 'popalbum' te promoten.
Nadat hij eerder de lof stak over het koningshuis bij Pauw&Witteman: zo heeft hij 'een zekere band' met Beatrix de gehelmde (zie: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2013/02/freek-de-jonge-en-het-cadeau-van-pauw.html ), gaf hij nu af op de critici van het koningshuis, die zijn schijnheilig aldus de oude flapdrol ('de mensen die zich verzetten zien hun eigen schijnheiligheid niet', waar dat op slaat vertelde de zak niet) Trouwens de Jonge vindt de hele maatschappij schijnheilig, daar valt hij uiteraard zelf ook onder, zo kan je alle kritiek op jezelf mooi afleiden van waar het om zou moeten gaan. Het koningshuis is een prachtige oplossing voor onze maatschappij (?!?!!), was nog zo'n uitspraak van deze overrijpe bejaarde. Natuurlijk is de Jonge ervan overtuigd, dat er een paar jaar geleden een aanslag op het koningshuis werd gepleegd in Apeldoorn..... ha! ha! ha! ha! ha! Je blijft lachen om deze kwast, maar heel anders dan een decennium of 3 geleden.

Nogmaals: de Jonge, het is de hoogste tijd voor een ritje met de boodschappenbus naar een bejaardencentrum en blijf daar ajb.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten