Pagina's

dinsdag 9 april 2013

Thatcher dood, de hysterie compleet

Gisteren overleed de vleesgeworden duivel Thatcher. In het Radio1 nieuws van 14.00 u. gistermiddag, een necrologie van een minuut of 8, dit was overigens ook het enige nieuwsfeit in die uitzending. Veel bewondering voor dit ongelofelijke tyfuswijf, -die de armen van Groot Brittannië nog verder op achterstand zette en voor de rijken het tegenovergestelde bewerkstelligde, waardoor de 'bitch' ervoor zorgde, dat het verschil tussen arm en rijk tot reusachtige hoogte is gegroeid, -het takkewijf dat staatsbedrijven privatiseerde, die daarna of failliet gingen, of een bedrijfsvoering volgden, waarin de prijzen over de kop gingen en er niet meer werd geïnvesteerd in onderhoud, verbeteringen en innovatie (zoals bij de spoorwegen en de watervoorziening). Daarnaast ging het kutwijf een oorlog aan over eilanden die voor de Argentijnse kust liggen, niet voor de anderhalve kip en een paardenkop die daar wonen, maar omdat toentertijd al bekend was, dat met toekomstige technologie waarschijnlijk grote voorraden olie en/of gas gewonnen kunnen worden en dat is wel 900 levens waard.......
Tot slot kan je stellen, dat Thatcher aan de wieg van de huidige crisis stond, dit teringwijf was voor het opheffen van reguleringen rond de financiële wereld, wat zij in GB daadwerkelijk doorvoerde, gaat u zelf maar na wat een waanzinnige prestatie dat was, als u alle ellende nu ziet. Iets over de ellendige situatie in Groot Brittannië: naar schatting meer dan 1 miljoen kinderen, gaan vanwege de armoede zonder ontbijt naar school en krijgen niet dagelijks een warme maaltijd.

Voor haar dood werd je de laatste jaren al doodziek van de praatjes in diverse media, waarin deze bloedige schoft op een voetstuk werd geplaatst, waarin werd gesteld hoe goed zij was voor Groot Brittannië en de wereld. Zelfs de ineenstorting van de Sovjet Unie werd aan haar en top-idioot Reagan toegeschreven, terwijl deskundigen al in de 60er jaren zagen, dat de situatie in de Sovjet Unie, niet lang stand kon houden, zeker geen periode van 50 jaar of meer.

Voor Rutte was Thatcher een icoon, welnu dat is wel duidelijk uit het regeringsbeleid dat hij voert: de grote onderlaag wordt gepakt en de rijken worden rijker en dan maar klagen over de teloorgang van omgangsregels, of de agressie onder jongeren van minderheidsgroepen. Benieuwd hoe lang het duurt voordat de grote onderlaag in opstand komt, één ding heeft Rutte al bereikt: de aanwas bij de fascisten van de PVV is flink en is dan ook te danken aan het regeringsbeleid van de afgelopen 15 jaar, met een hoofdrol voor Rutte, die de idee heeft, dat hij een enorme kers moet plaatsen op de grote asociale taart die in die periode werd gefabriceerd.

Trouwens de begrafenis die de duivel Thatcher ontvangt is een fikse belediging voor het grote verarmde deel van de Britse bevolking..... Benieuwd welk tuig z'n kop durft te laten zien op de begrafenis van deze ploert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten