Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 8 mei 2013

Babypoedermelk lekt weg, net als de nog schaars aanwezige hersencellen van Ploumen en Dijksma....

In China vertrouwt men de fabrieken niet meer waar poedermelk voor baby's wordt gemaakt, na alle schandalen in de afgelopen jaren. Nederlanders met een Chinese achtergrond en Chinese studenten kopen voor familie en vrienden Nederlandse poedermelk op en versturen die naar China.

De ongelofelijke PvdA nitwit Ploumen liet vanmorgen in GMN weten, dat zij op jacht gaat naar baby-melkpoeder in China. Ze vertelde de presentator, dat ze orde op zaken gaat stellen in China ..... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het domste dikkerdje van de PvdA, Dijksma kon niet achterblijven en zocht ook de media. Door ontstane tekorten, moeten Nederlandse ouders maar overschakelen op een ander merk, die opmerking heeft haar intussen al een extra dom etiket opgeleverd. Maar ze gaat verder, zo stelde zij dat ze het verzenden van baby-melkpoeder uit Nederland tegen zal gaan, de kuttekop vertelde, dat de Chinese douane de containers uit Nederland zal tegenhouden. Alsof de douane daar in staat is alle verzendingen, die met name particulieren doen, tegen kunnen houden, en al die zendingen in dezelfde containers terechtkomen...... ha! ha! ha! ha! Voorts wist deze wel erg bol opgeblazen dombo te vertellen, dat vanaf juli de productie van melkpoeder zal worden opgeschroefd. Met dat laatste hadden de fabrikanten al veel eerder moeten beginnen, het probleem is intussen al een jaar oud. Dat dit niet gebeurde, kan je niet alleen de fabrikanten kwalijk nemen, maar ook de betreffende bewindslieden, die veel eerder aan de bel hadden moeten trekken, maar ja, daar zit geen hersencapaciteit, zoals ook nu weer eens is bewezen......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten