Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 6 mei 2013

Muzikaal recept voor echte, grote verbeteringen in arbeidsomstandigheden en beloning, voor alle loonslaven in ontwikkelingslanden, die onze kleding fabriceren

Een wel gewogen geneeskrachtig recept, aangeboden door jouw eigen blogdokter Pisser, dit ter ondersteuning van de (versufte) lezer, waarmee deze de hersenen kan ordenen en alle volksverlakkerij kan opslaan, ten einde die op een geëigend moment paraat te hebben en de politieke volksverlakkers daarmee neer te sabelen.... ha! ha! ha! ha! ha!

Om de hersenen een beetje los te maken, start de dokter vandaag met het legendarische, psychedelische album 'Ogdens Nut Corn Flake'van The Small Faces, potverdepielekuttekens wat is dit nog steeds sterk. Het sprookje van Stan en de maan, wordt verteld door de zelfde 'nutcase' die een dergelijke rol op het Beatles album 'Magical Mystery Tour' vervulde. De lezer die de naam van die man weet, gaat op voor de 4e hands koelkast van dr. Pisser (met zeer exotische schimmels!!!). We vervolgen de oefening met het psychedelische album 'Whatevershebringswesing' (de remix met prachtige bonus) van Kevin Ayers, godsakke wat is dit mooi! (en humoristisch). Nog wat psychedelische oefeningen met een artiest waar jouw Azijnpisser een haat liefde verhouding heeft: Lou Reed met 'Transformer'. Reed is wat mij betreft een onuitstaanbare zak, die echter wel een aantal mooie albums heeft gemaakt, waarvan deze er één is, allerjezussen wat goed! (voor M.). Dan een vrouw voor wie ik veel bewondering heb: Debby Harry met 'Koo Koo', een waanzinnig mooi album, dat zij maakte toen haar partner Chris Stein (gitarist van Blondie) zwaar ziek was, ondanks dat deze haar zacht gezegd, niet altijd even netjes behandelde, bleef zij dag en nacht voor hem klaar staan, petje af! Dit album is volmaakt!!! Terug naar de glamrock metal speed stylie: Kap Bambino met 'Devotion', retro maar op een zeer bijzondere manier, over psychedelisch gesproken! Broeders en zusters we sluiten vandaag af met het album 'Music by Cavelight' van Blockhead, potverdetuttifrutti wat een geweldig album, uitermate geneeskrachtig en opwekkend. Tot slot, tot slot nog één album: 'Fear of Magnetism' van Stratus, al vaak gedraaid in dit blogtheater, maar het is net als het vorig album uitermate geneeskrachtig en bijzonder prachtig.

Nou, geniet van dit recept, alles geheel afspelen en op ABN, veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten