Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 9 mei 2013

Muzikaal recept voor een fatsoenlijke behandeling van de grote onderlip, eh ik bedoel onderlaag en echte voedselveiligheid

Blogdokter P. Pisser laat weten, dat je beter kan stoppen met het eten van vlees, vis en zuivel, niet alleen vanwege alle troep die je ongecontroleerd binnenkrijgt, maar ook omdat deze producten slecht voor je lichaam zijn, zo kan vlees eten niet alleen maag en/of darmkanker veroorzaken, maar is het ook slecht voor je nieren. Hier een gerecht, met geneeskrachtige ingrediënten, waaruit je alleen maar voordeel kan halen!

Voorgerecht: The O Band met 'The Knife' degelijke rock, soms met een fikse uitschieter, maar ook met een paar dieptepunten, welke? Zoek dat ze;lf maar uit... ha! ha! ha! Zonder ook maar één dieptepunt: Little Feat met 'Time Loves a Hero', waanzinnig mooie 'southern-country-funkrock, jezus met een rotte appel wat is dit goed! Country? "I'm Johnny Cash, No you're not!', dus donderdag Alabama3 dag, met het album 'Outlaw', de bandleden omschrijven hun muziek als 'sweet country acidhouse music', en daar is niets te veel mee gezegd, plachtig! Het nummer 'Have You Seen Bruce Richard Reynolds', over één van de treinrovers, die een gigantisch bedrag buitmaakten bij wat in GB 'The 1963 Great Trainrobbery' wordt genoemd, zijn zoon speelt in de band en hij trad soms met A3 op, ook op dit album is zijn stem te horen, de man overleed op 28 februari jl. Nog meer country van Britse bodem: The The, oftewel Matt Johnson met 'Hanky Panky', een waanzinnig mooie vertolkingen van Hank Williams nummers, sjkit'r'nd!!!! Waarom? Joost mag 't weten (hé Joost, ouwe computer likker!), maar nu serveert de dokter David Byrne & St. Vincent met 'Love This Giant'  potverdepielekens is dit ff mooi, jezuschristus! Tied veur de 'gespacete' blaasrock van Bombay Show Pig met 'Vulture/Provider', on-Nederlands godvergeten goed! Hoofdgerecht: Animal Collective met 'Centipede Hz', sluit mooi aan op Show Pig, of niet soms?! Een gigantisch sterk psychedelisch geneesmiddel!! Over sterk en 'geneesmiddelen' gesproken, wat dacht je van Morfine (2013......) met 'Good' en dat is uitermate goed!!! het nummer 'Test-tube baby/ Shoot 'm Down' over alle terreur en moordpartijen, die de VS wereldwijd aanrichten. Zo dat was een flinke maffe reis, die de dokter ons voorschotelde.

Alles geheel afspelen (behalve wat nummers van The O Band en op ABN (voor het gewenste resultaat).

Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten