Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 11 mei 2013

Vroege Vogels bericht PvdA vriendelijk over neonicotinoiden

Vorige week zondag bij PvdA propagandazender VARA, in het programma Vroege Vogels aandacht voor neonicotinoiden, een gif dat mede veroorzaker is, van de massale (bijna) wereldwijde bijensterfte*. Binnen de EU zijn wat maatregelen genomen, deze zijn volkomen ontoereikend, maar iets is beter dan niets......... Hoewel je bij die uitspraak meteen grote vraagtekens kan plaatsen, daar de EU een achtste landbouwgift met deze stof op de EU markt heeft toegelaten. Natuurlijk vroeg de presentator niet aan de deskundige, waarom Nederland het middel niet verbiedt, en bijvoorbeeld een land als Italië wel, daarmee het argument onderuit halend, dat 'we' alleen iets kunnen doen, als de hele EU dat doet, het gaat tenslotte maar om een banaliteit als voedselvoorziening en voedselveiligheid........ Dezelfde presentator vroeg 'ook' niet naar de inzet van PvdA politici in deze zaak, logisch die inzet laat zich raden: naar buiten toe, laat de PvdA graag weten, tegen dit gif te zijn, maar om daar in de regering stampij over te maken......., nee daarvoor is het onderwerp te onbelangrijk!

Nog even ter herinnering aan de CDA rentmeesters van god, het ongelofelijke tyfuswijf Verburg ('mijn boerenhart huilt'), weigerde beperkingen voor dit middel door te voeren, sterker nog, zij stond golfterreinen toe, het middel op grote schaal te gebruiken...... Deze ongelofelijke bastaard mag zich nu tegen een topsalaris bemoeien met het wereldvoedselprobleem, via de FAO, een VN organisatie. Als u vertrouwen hebt, dat dit probleem bij Verburg in goede handen is, moet ik u helaas meedelen, dat u knettergek bent!

*Dit gif, dat u uiteindelijk ook binnenkrijgt, wordt niet afgebroken in uw lichaam, maar wordt daar wel opgeslagen......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten