Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 1 juli 2014

Klijnsma is bij hééééél vééééél bedrijven langsgeweest en de ondernemers kunnen niet wachten op de eerste gehandicapte, zo enthousiast zijn ze....... ha! ha! ha! ha! ha!

PvdA rollatorslet 'moestuin' Klijnsma liet vandaag bij BNR weten, dat ze de afgelopen tijd bij hééééél vééééél ondernemers in het land is langs geweest en dat ze niet bang is, dat er ondernemers zullen zijn die, nadat het wettelijk verplicht is één of meerdere gehandicapten binnen hun bedrijf werkzaam te hebben, er voor kiezen een jaarlijkse boete te betalen van € 5.000,--, als ze in gebreke blijven........ ha! ha! ha! ha! ha! Dat 'jaarlijks' neem ik aan, hoewel je er niet van op hoeft te kijken, als dit een boete over meerdere jaren is...... Klijnsma is niet bang dat werkgevers geen gehandicapten willen, terwijl die gehandicapten voor onrust in hun bedrijf kunnen zorgen (pesten en bijvoorbeeld minderwaardige behandeling van deze gehandicapten door collega's)........ Natuurlijk weet deze PvdA hufter niet, dat onrust en ellende op je bedrijf, ten koste gaan van de omzet en geloof mij maar, dan is € 5.000,-- een te verwaarlozen bedrag!!! Klijnsma gaf verder aan dat 'meer en meer' werkgevers kijken hoe ze hun bedrijf toegankelijk kunnen maken voor gehandicapten......... ha! ha! ha! ha! Gezien de ervaring met deze zwaar disfunctionerende politica, is het aantal werkgevers dat Klijnsma noemt, zwaar overdreven, maar dat had u al uit het voorgaande begrepen......

Het ergste van dit alles is wel, dat Klijnsma totaal geen rekening houdt met de gehandicapten. Hoe moeten deze mensen zich voelen, als ze straks bij een bedrijf binnenkomen, waar werkelijk niemand op ze zit te wachten? Klijnsma bewijst eens te meer, dat ze in tegenstelling wat ze zelf beweert, een gevoelloze hufter is, die zich werkelijk in geen ander kan verplaatsen, waarmee ze ten overvloede bewijst, totaal ongeschikt te zijn voor haar functie....... Dat geldt trouwens voor het hele waardeloze kabinet Rutte 2 en de gedoogpartners van D666, 'ChristenUnie' en SGP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten