Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 3 juli 2014

Van der Laan over de zwarte piet uitspraak........... AUW!

De PvdA burgemeester van alle Amsterdammers, van der Laan, gaat eerst eens de uitspraak van de rechter nalezen, de uitspraak waarin deze rechter stelt, dat 'zwarte piet' inderdaad een negatieve stereotypering is van de gekleurde mens: 'dikke rode lippen, dom en knecht.........', echt alle redenen, om nog eens goed na te lezen.........

De rechtbank baseert zich onder andere op een recente uitspraak van het College van de Rechten voor de Mens en op onderzoek van de gemeente zelf. In dat onderzoek valt te lezen dat veel zwarte Amsterdammers zich gediscrimineerd voelen door zwarte piet. De intocht maakt daarmee inbreuk op het leven van zwarte mensen, volgens de rechtbank. De bescherming van het privéleven is een belang, dat de burgemeester had moeten meewegen toen hij vorig jaar de vergunning verleende, aldus de rechtbank.

U ziet het, alle reden voor van der Laan, de burgervader van alle Amsterdammers, om de uitspraak eens goed na te lezen, om vervolgens dit jaar zwarte piet weer gewoon toe te staan, veronderstel, je verliest zomaar een fiks aantal kortzichtige, infantiele PvdA stemmers!!

Zie ook: 'Karin Amatmoekrim over de herdenking van de slavernij'
        en:  'Rutte speelt de 'zwartepiet' door aan....... zichzelf! ha! ha! ha! ha! ha!'


Geen opmerkingen:

Een reactie posten