Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 3 juli 2014

Kamp torpedeert energieakkoord

Het energieakkoord was al niks, om dat nog eens extra te benadrukken en de 'milieu-organisaties' die mee ondertekenden, Greenpeace, Natuur & Milieu, Milieudefensie en het Wereld Natuur Fonds (WWF), nog even een hak te zetten, heeft VVD Obersturmbannführer Kamp besloten, dat de oude kolencentrales, die gesloten zouden worden, na wat aanpassingen open mogen blijven. Na die aanpassingen zijn ze duurzamer, aldus deze oplichter.......

Hé Kamp kolen en duurzaamheid staan diametraal tegenover elkaar, oplichter!!! De natuurorganisaties tekenden het akkoord en verdedigden dit, door te stellen, dat de oude kolencentrales gesloten zouden worden, dat was voor hen zelfs de belangrijkste reden......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het is te hopen, dat de genoemde natuurorganisaties snel hun ledenaantal zien decimeren, dat hebben ze wel verdiend! Dit hele 'energieakkoord' was van begin af aan één grote mislukking en dat Kamp (zoals de rest van de VVD en haar aanhang) niet te vertrouwen is, weet zelfs elke imbeciel!

Zie ook: 'Kamp en de vrijstelling van kolenbelasting'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten