Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 11 december 2014

Boonstra neemt het op voor Griekenland........ OEI!!!!

Rabobank topgraaier Boonstra nam het gisteren bij BNR (na 11.00 u.) op voor Griekenland. Het land heeft z'n best gedaan om de, door o.a. de EU, geëiste hervormingen door te voeren. Dus het gevraagde uitstel dat Griekenland wil, op de termijn waarop het land aan de eisen moet hebben voldaan*, daar heeft Boonstra geen moeite mee..... De premier van Griekenland Samaras (voornaam: Adonis... ha! ha! ha!), van Neo Dimokratia**, de partij die het land in de ellende stortte, heeft om uitstel gevraagd, daar de vlam terecht weer eens in de pan is geslagen, vanwege alle onbeschofte maatregelen..... Maatregelen die grote ellende veroorzaken, in het land dat Samaras leegzuigt, ellende voor het overgrote deel van de Grieken, er zijn zelfs terminale patiënten, die geen medicijnen krijgen, daar ze geen geld hebben, of hun apotheek niet kan leveren en ze bij god niet weten hoe ze op een andere manier, aan bijvoorbeeld zware pijnstillers kunnen komen...... Vergeet daarnaast niet, dat de 'vrinden' van Samaras hun geld veilig buiten Griekenland hebben gestald en grote Griekse ondernemers, de belasting daar, in Nederland ontduiken!!!

Nee Boonstra is goed te spreken over het afknijpen van de Griekse bevolking, in tegenstelling tot Nederland en Duitsland, die hij laksheid verwijt bij het 'hervormen......' Godverdomme, deze enorme klootzak vergeet voor het gemak even, dat de banken verantwoordelijk zijn, voor de grote ellende waar mensen bijna wereldwijd zich in bevinden. De banken zijn de oorzaak van de huidige crisis, die 'gewoon' een voortzetting is van de bankencrisis, die in 2008 begon, een crisis die nu praktisch wereldwijd wordt gevoeld........ En dan met z'n uitgestreken rotkop de politiek en de burgers de les lezen, jezus wat een schoft!!! De hufter schijnt ook nog eens les te geven, ongelofelijk!!!

* De arbeiders nog verder knechten, door hen alle bevochten rechten af te nemen, plus nog wat andere gore eisen, die niet in het belang van werknemers zijn, maar puur voor de ondernemers en aandeelhouders. Die laatsten, de aandeelhouders, worden trouwens, sinds een aantal jaren, de handen boven het hoofd gehouden, neem de bescherming van deze groep bij het begin van- en het afwikkelen van de bankencrisis......... Afwikkeling wat betreft de eerste gigantische financiële schade (door die bankencrisis), die meer dan 1 triljard euro groot was......

** Voor meer smerige feiten over Neo Dimokratia, een zusterpartij van het CDA (of Boonstra), klik op deze naam, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten