Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 31 december 2014

Van Baalen maakt zich druk om Nederlandse bedrijven, die de sancties tegen De Krim omzeilen.........

VVD papzak 'Horst Wessel' van Baalen maakte zich op 24 december jl. weer eens druk om de situatie in Oekraïne, waar zijn neonazi vrienden de dienst uitmaken. De 'annexatie' van De Krim, door Rusland steekt hem nog steeds enorm. Uiteraard houdt deze slapende Europarlementariër (als hij in Brussel is, is hij steevast doodmoe van al het gelul dat hij in Nederlandse studio's te berde bracht) geen rekening met het feit, dat de NAVO zich niet aan de met Gorbatsjov gemaakte afspraken hield en houdt en nu op veel plaatsen voor de Russische grens staat. Waarmee Rusland niet anders kon, dan hun belangrijkste open zeehaven (die niet dicht vriest) veilig te stellen........

Van Baalen wil dat Nederlandse bedrijven, die tegen de afspraken in, toch handel drijven met De Krim, worden aangepakt. Hoewel van Baalen er als ondernemerslobbyist wel meteen bij vertelde, dat de bedrijven natuurlijk wel de grens mogen zoeken....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Maar over de grens mag niet, u snapt 't al, als een vriend van van Baalen, via een omweg met De Krim handelt, is er wat van Baalen betreft geen vuiltje aan de lucht....... Maar van Baalen was er nog niet, de dik trom van het EU riool vond ook dat bedrijven 'onderzoek' mogen doen, dus als er Nederlandse ondernemers op handelsmissie gaan en alvast contracten afsluiten 'voor na' de sancties, is er wederom geen poep in de lucht te bespeuren....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nee, als de geur van Rusland maar in de buurt hangt, gaat van Baalen heel selectief op de rem staan!

Kijk van Baalen heeft totaal geen moeite met Saoedi-Arabië, maakt 't uit dat men daar schijt heeft aan de mensenrechten en mensen van buiten zelfs als slaven misbruikt, geen probleem voor dit dikke leeghoofd!!! Een land waar je voor het opzetten van een kritisch blog, 1.000 zweepslagen en 10 jaar gevangenis kan krijgen......*, maakt 't uit, ja toch...??!!! Of China waar arbeiders worden opgesloten in fabrieken, een hongerloon verdienen en zich letterlijk de blubber moeten werken, om voor westerse bedrijven, zoals die uit Nederland, te produceren, als er al niet een dikbetaalde Nederlander in de top van zo'n bedrijf zit..... Dan heb ik het niet eens gehad over alle executies in beide genoemde landen, overigens maar twee, van vele landen waar de situatie of hetzelfde, of amper beter is.........

Wat een smerige hypocriete griezel, gadver!!!

* :

   


He started a blog: He got 10 years and 1,000 lashes

Dear Willem,

Raif Badawi started a blog where readers could openly discuss religion, politics and other topics in Saudi Arabia. For this peaceful act, he was sentenced to 10 years in prison and 1,000 lashes.

Raif is a man of principle and a respected Saudi activist. Two years ago, after starting the Saudi Arabian Liberals blog, he was imprisoned by the Saudi Arabian government, who claimed he insulted Islam and violated the Kingdom's repressive information technology laws.

He's now serving 10 years and was sentenced to 1,000 lashes. His wife hasn't seen him and fears for his life. So do we at Amnesty.

Our team is pressuring the Saudi Government to release Raif. We have the experience. We have the connections. We have freed countless other people like him. But we can only do it when we have financial support from people like you.

Raif's wife Ensaf told us that he taught her to "always hang on" and be resilient, despite the circumstances.

I'm hanging on and will continue the fight for his release. Please join me.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten