Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 20 december 2014

Kamp sprak zijn 'bezorgdheid en medeleven' uit met de Groningers en gaat vervolgens gewoon door met gaswinning.....

Werkelijk ongelofelijk, VVD Obersturmbannführer Kamp bezocht afgelopen donderdag Groningen en sprak zijn bezorgdheid en medeleven uit met de Groningers, die schade aan hun huizen hebben opgelopen, door de aardgaswinning. Vreemd genoeg hoor je niet veel over Groningers die bang zijn, dat er wel eens wat meer zou kunnen passeren, dan een scheur in de muur en/of het plafond, terwijl die Groningers er wel degelijk zijn..... Vervolgens beloofde deze onbeschofte plork ijskoud, dat hij de gaswinning met 7% gaat terugschroeven....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja excuus Groningers, maar het is werkelijk om je dood bij te lachen, met een stalen gezicht vertellen, bezorgd te zijn, vertellen dat je de problemen aan het aanpakken bent en dan een vermindering van de gaswinning met 7% beloven........!! Er was donderdag dan ook geen echte deskundige te horen, die niet zei, dat deze vermindering totaal zinloos is...... Sander van Roselaar van de NAM durfde nog wel te zeggen, dat Kamp een 'breed gemeten besluit' (???!!!????) had genomen...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Gelukkig gaf ook hij toe, dat die 7% vermindering van de gaswinning, geen aardbevingen zal voorkomen.

De schoft Kamp durfde nog te zeggen, dat de Nederlandse bevolking, bij een grotere vermindering van de gaswinning in de kou komt te zitten en ook de levering van elektriciteit zal dan niet mogelijk zijn (gasgestookte elektriciteitscentrales)....... Buiten dat dit zwaar overdreven is, gaf hij zichzelf daarmee alweer een brevet van onvermogen, immers bij een zware aardbeving, zou het wel eens nodig kunnen zijn, dat de gasproductie voor het grootste deel stilgelegd moet worden. In feite stelde Kamp dan ook, dat hij daar niet eens rekening mee houdt, laat staan dat hij een plan achter de hand heeft, om deze eventuele calamiteit het hoofd te kunnen bieden....... Dat is minister mensen, een dieptreurig disfunctioneren, gecombineerd met ijskoud schoftengedrag!!!

Alweer gaan de centen voor de volksgezondheid en welbevinden! Kamp riep onlangs hosanna over de te verwachten grote groei van de economie, door o.a. te wijzen op de lage olieprijs. Dit terwijl de Nederlandse schatkist, gespekt wordt met de opbrengsten uit aardgaswinning, ook die prijs zal verder dalen, vandaar dat de ploert zo min mogelijk vermindering van deze gaswinning wil doorvoeren..... Overigens zullen bij een grote daling van de gasprijs, de lasten weer verder worden opgeschroefd, einde hosanna verhaal......

Voor meer berichten over deze harteloze, neoliberale oplichter, klik op 'Kamp' onder dit bericht. Het grootste deel van de berichten over deze 'gaswinning', kunt u op dit woord en/of 'aardgasbevingen' en/of 'Groningen' vinden, door daar onder dit bericht op te klikken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten