Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 12 december 2014

Stef Blok heeft echt geleerd van de commissie Van Vliet, betreffende het debacle bij de woningcorporaties..... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Gistermiddag was VVD houtenkophufter Blok te horen op Radio1, hij sprak hier over zijn aanpassingen voor de woningcorporaties, n.a.v. de enquêtecommissie Van Vliet aangaande de enorme schandalen bij het grootste deel van de woningcorporaties. Of Blok de woningcorporaties verplicht in de toekomst alleen nog sociale huurwoningen te bouwen (tot € 700,-- p.m., veel te duur dus...), zoals de commissie in haar eindconclusie heeft aanbevolen...... Ja, nou ja, dat is te zeggen, in bepaalde gevallen moeten woningcorporaties ook vrije sector huurwoningen kunnen bouwen, oh ja en winkels, scholen en ga nog maar even door...... Maar alleen in gevallen als het niet anders kan, bijvoorbeeld bij stadsvernieuwing........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nou het wachten is op de volgende reeks 'financiële ongelukken', begaan door baasjes, die het geld van de huurders moeten beheren, maar nog steeds veel te veel mogen verdienen en zich daardoor god in Frankrijk wanen en als zodanig denken alles te kunnen flikken...... Jezus wat een idioot!!!

Blok deed het voorkomen, als had hij van woningcorporaties en scholen en andere maatschappelijke organisaties op z'n kloten gekregen en daarom wel moest. Maarrrrrr 'ik moest wel ingrijpen', zo vervolgde deze enorme kromluller, 'gezien de lessen van de afgelopen jaren', daarmee doelend op het grof geld erdoor jagen bij woningcorporaties....... Alsof hij met het voorgaande had aangegeven, dat hij ervoor heeft gezorgd, dat deze wantoestanden nooit weer kunnen 'optreden...' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Tot een paar keer toe, durfde deze volksverlakker te zeggen, 'dat de rekening niet bij de huurders moet komen te liggen.....' ha! ha! ha! ha! ha! ha! Deze oplichter heeft niet anders gedaan, dan maatregelen nemen, die de corporaties toestemming hebben gegeven, de huren fors te verhogen en zo de rekening bij de huurders neer te leggen, neem de verhuurdersbelasting. Nog buiten de schandalig hoge jaarlijkse huurverhogingen, die godbetert worden gebaseerd op de inflatie, een inflatie die met name is aangejaagd, door diezelfde schandalig hoge huurverhogingen......... Zelfs de armste huurders kregen de laatste jaren, voor het overgrote deel een huurverhoging van 4 % voor hun kiezen..... Het argument, dat deze arme huurders een verhoogde huurtoeslag ontvangen, is een drogreden, daar deze huurders alsnog hele euro's meer moeten betalen per maand, terwijl ze letterlijk geen cent meer kunnen missen...... Jezus wat een schoft!!!

Of de huurders medebeslissingsrecht krijgen...... Nou dat werd alweer een heel apart verhaal: de huurders kunnen 'meepraten' (!!!!), als de bouw van sociale huurwoningen maar niet in gevaar komt, of de corporatie failliet dreigt te gaan.... Of hij de woningcorporaties dat verplicht gaat opleggen.... Hele verhalen, zonder dat z'n eerdere woorden, wat betreft het 'meepraten', ook maar een millimeter veranderden.......

Uiteindelijk benadrukte Blok z'n eerdere volksverlakkers praatje nog eens, door te stellen, dat het van het allergrootste belang is, dat er meer vrije sector huurwoningen moeten worden gebouwd....... Dus dat 'in bepaalde gevallen', werd ineens van het grootste belang...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!
Over de vermindering van het aantal sociale huurwoningen, stelde Blok, dat de corporaties deze mogen blijven verkopen er worden immers ook nieuwe sociale huurwoningen gebouwd....... ha! ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten