Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 13 december 2014

Aad van den Heuvel zet vraagtekens bij 'huis voor klokkenluiders......'

De zichzelf journalist noemende Aad van den Heuvel, durfde gistermorgen in het megadomme Mediaforum te zeggen, dat hij grote bedenkingen heeft, bij het wetsvoorstel, dat vanuit de Kamer naar de Raad van State is gestuurd. Daarin wordt onder aanvoering van SP'er van Raak, een 'huis voor klokkenluiders' voorgesteld. Dit huis moet bescherming van klokkenluiders verzekeren en moet logischerwijs volkomen onafhankelijk kunnen opereren. Van den Heuvel zet grote vraagtekens bij dit 'klokkenluiders huis', omdat dit tot wantoestanden zou kunnen leiden....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Van den Heuvel weet als 'journalist' dus niet, dat het ontbreken van bescherming voor klokkenluiders leidt tot grote wantoestanden, ach ja, we hebben ook totaal geen voorbeelden gehad, van mensen wiens leven welhaast onmogelijk werd gemaakt, nadat zij grof misdadig gedrag bij hun werkgever naar buiten brachten........ Neem bijvoorbeeld de klokkenluiders Ad Bos, of Fred Spijkers, alsof daar niets over is gezegd en geschreven, moet u nagaan, deze van den Heuvel durft zichzelf journalist te noemen, ongelofelijk!! Van den Heuvel is bang dat werknemers die op de wip zitten, wraak zullen nemen op hun werkgever, alsof de voorbeelden die er nu liggen, uit de grote duim zijn gezogen en niet te bewijzen waren........... Een valse aangifte is binnen de kortste keren te ontkrachten, daar er geen bewijs is en als er in die gevallen wel bewijs is, is dit meestal door de aangever zelf gefabriceerd, 'niet echt' geloofwaardig dus....... Jezus wat een lul die van den Heuvel, hij is overrijp voor een aanleunwoning!

Voor meer berichten over klokkenluiders, klik op dit begrip, of op Ad Bos, dit geldt ook voor meer uiterst vreemde/lullige uitspraken van Aad van den Heuvel, dan vanzelfsprekend even op zijn naam klikken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten