Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 11 december 2014

Koenders en martelen: de strijd tegen terreur moet met respect voor de mensenrechten worden gevoerd........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! hè hè, is dat ff lachen..... ha! ha! ha! ha! ha!

PvdA knikkebol Koenders, de wanpresterend politicus, die godbetert minister van BuZa mag spelen, werd gisteren gevraagd naar zijn reactie op de vreselijke martelingen die door en in naam van de VS werden gepleegd. Nou u snapt 't al, vreselijk natuurlijk en de schuldigen moeten worden gestraft. Met het woord 'ontluisterend', schetste hij dat de martelingen, waar we al van wisten, in de details ontluisterend zijn....... Nou dat is wel het eufemisme van de week!! Maar Koenders ging door: de strijd tegen terreur moet met respect voor de mensenrechten gevoerd worden...... ha! ha! ha! ha! ha! Hé Koenders, rare pias, roep dan de VS ambassadeur maar op het matje, wat zeg ik, daag ze voor het Internationaal Strafhof, daar ze terreurverdachten zelfs standrechtelijk executeren, hoe zwaar kan je mensenrechten schenden? Lijpe lul!!

Wat er verder moet gebeuren? Het is nu aan het 'Amerikaans' rechtssysteem, aldus de krentenweger...... ha! ha! ha! ha! ha! Ja, dan zit 't wel goed! De VS is immers een 'goed werkende democratie' (waar politieke posten alleen gekocht kunnen worden), met een 'uitstekend rechtssysteem', dat aan de normen voldoet, dus dat kunnen ze daar zelf wel afhandelen....... ha! ha! ha! ha! ha! Dat hebben we gezien na de martelschandalen in de Abu Graibgevangenis! Een paar militairen met lage rang werden gestraft, niet de bedenkers en opdrachtgevers....... Koenders vindt dit laatste ook de juiste weg, hij stelde, dat wat betreft de daders, dezen moeten worden gestraft en dat in een land waar men het meer dan achterlijke 'plea bargain' hanteert. Waardoor je, als je een onschuldig bent, in veel gevallen beter schuld kan bekennen, daar je er dan met een mildere straf afkomt.... Een land waar de gekleurde bevolking zwaar oververtegenwoordigd is in de gevangenis, terwijl in aantallen, de witten oververtegenwoordigd zijn in dit gestolen 'land'. Een 'land' waar nog steeds de barbaarse doodstraf wordt uitgevoerd...... Een land, dat de door de CIA ontvoerde en gemartelde mensen (uit diverse andere landen), voor onbepaalde tijd vasthoudt, omdat men deze gevangenen, tegen wie niet eens een aanklacht is ingediend, niet terug kan sturen, daar deze mensen bij terugkomst in eigen land, onmiddellijk worden vermoord of gevangengezet...... Na al het leed wat deze mensen is aangedaan, is de VS zelfs te bedonderd ze toe te laten in 'eigen land.........' Een land waar men niet terugdeinst voor uitermate smerige martelingen, zoals nu weer eens blijkt......

Nee, echt een land met een waanzinnig  goed functionerend rechtssysteem, een land waar Nederland zelfs zijn eigen burgers aan uitlevert, met de smerige handtekening van VVD opperploert Opstelten en zoals uit het voorgaande blijkt, met de volledige instemming van Koenders!

Voor meer 'mooie' Koenders berichten, klik op zijn naam, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten