Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 26 december 2014

Schreijer-Pierik vindt dat de volksgezondheid te vaak ondergeschikt is aan economisch belang...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Annie 'keukentafel' Schreijer-Pierik was, naast haar drukke werkzaamheden als 'Maria'*, afgelopen dagen heel even te horen op de radio, in het nieuwsbericht van BNR afgelopen woensdag (09.59 u.. Dat heeft voor mij wel enige consequentie gehad, toen ik hoorde, dat deze kwaadaardige CDA verdediger van de intensieve martelveehouderij het lef had te zeggen, dat ze vindt dat de volksgezondheid te vaak ondergeschikt is aan geldelijk gewin en economische handelsbelangen...... Paf! Daar sodemieterde ik van m'n Azijnpisserkruk en verslikte me in een vroege oliebol.... Waar haalt deze doorgedraaide geitenkeutelverzamelaar het lef vandaan..... ha! ha! ha! ha! Ja dit is dermate grof, dat ik er terugkijkend zelfs om moet lachen! Als er nu iemand in Nederland is (nou ja dat is intussen een heel leger) die haar mond moet houden over deze zaken, is zij het wel. In het pleidooi stelt ze dat er een apart ministerie moet komen van gezondheid voor mens en dier....... Waar Schreijer-Pierik in het bericht niet één keer over sprak, is het gigantische antibiotica gebruik in de veehouderij, zelfs met de vermindering die werd doorgevoerd, is dit nog steeds veel te veel. Eén van de grootste gevaren voor de volksgezondheid zijn antibiotica resistente bacteriën, deze kunnen zelfs het voortbestaan van de mens en een groot aantal dieren, in gevaar brengen........

Nu durft Schreijer-Pierik zelf te wijzen op het gevaar van infectie ziekten en zoals gezegd noemde ze niet één keer antibiotica resistentie. Logisch want zoals ook eerder gezegd, in de intensieve martelveehouderij, die zij 'te vuur en te zwaard' verdedigd, gebruikt men antibiotica bepaald niet alleen tegen ziekte onder de dieren, het wordt voor een groot gedeelte als groeibevorderaar gebruikt. Vandaar dat deze dierenbeulen nog jaren mogen doorgaan, met het voeren van antibiotica aan 'hun' dieren, met dank aan de intensieve martelveehouderij lobbyisten van VVD en CDA, waar Schreijer-Pierik wel top-lobbyist is voor deze doodsindustrie..... Het is dan ook niet voor niets, dat wanneer een lid van een boerengezin moet worden opgenomen in het ziekenhuis, deze in isolatie wordt behandeld!

Buiten dit alles, heb ik deze helleveeg toch al een aantal keren horen klagen over de grote regeldruk en dan m.n. die voor het boerenbedrijf en de voor en achterliggende sectoren.

*Grofgraaier Schreijer-Pierik speelt 'Maria' in een levende kerststal........  Als een gemene oude feeks zie ja haar kinderen toespreken, op een foto, die een paar dagen gelden, nog volop op internet te vinden was, maar die nu bijna niet meer te vinden is:

       Annie Schreijer als Maria in de kerststal van Hengevelde

ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! jezus op een houtvlot! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten