Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 27 december 2014

Nausicaa Marbe begrijpt wel dat er gemarteld moet worden............

Het is al weer even terug, maar in Oba Live van 12 december jl. sprak men over het CIA martelschandaal, dat eerder deze maand uitlekte. De neoliberale feeks Marbe stelde dat de twee Amerikaanse presidenten (ze bedoelde de terroristische oorlogsmisdadigers George W. Bush en Obama) nauwelijks wisten van onregelmatigheden, ze bedoelde hiermee, dat ze niet (of amper) op de hoogte waren, dat er gemarteld werd, door de CIA........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ik neem aan dat Marbe ook voor zichzelf sprak, immers je mag wil blind, doof en stom zijn, als je niet weet, dat de CIA al vanaf de oprichting martelt en zelfs bevriende dictaturen het martelen onderwijst...... Stellen dat deze presidenten niet op de hoogte zouden zijn geweest van dit martelen, is dan ook belachelijke zwetspraat!

Marbe vond het ook nodig een groot onderscheid te maken tussen de VS en IS (= ISIS). Volgens haar onthoofdt de VS niet alle burgers als ze ergens binnenvallen......... Nee, dat zou er godverdomme nog bij moeten komen, voorlopig vergeet deze knuppelkut 'even', dat de illegale oorlog die de VS tegen Irak begon, heeft gezorgd voor meer dan één miljoen doden (hoofdzakelijk burgers)....... Hoewel Marbe zegt Guantanamo Bay afschuwelijk te vinden, begrijpt ze wel dat er gemarteld wordt, 'als je weet dat je met de verkregen informatie een aanslag kan voorkomen........ Hé Marbe, jij zou als 'journalist' toch moeten weten, dat uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken, dat informatie verkregen door marteling, volkomen waardeloos is!!!

Presentator Holman moest nog even de aars van Netanyahu, de Israëlische premier likken, met een opmerking over Hamas (kinderen op daken van ziekenhuizen), terwijl het ieder weldenkend mens intussen wel duidelijk is, wie de ware terrorist is in dat gebied: de staat Israël!!!

Dit programma werd verzorgd door het Humanistisch verbond, ongelofelijk!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten