Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 20 december 2014

Wilbert Paulissen, nationale recherche onderzoekt ramp MH17, maar de satellietbeelden zijn onderwerp van nationale veiligheid.........

Gistermorgen was Wilbert Paulissen, hoofd van de Nationale Recherche, te gast bij BNR's neoliberale slijmkwijl van Liempt. Dat de AIVD al jaren advocaten afluistert, kan hij wel begrijpen, dat is de conclusie als je al zijn geouwehoer over dat onderwerp hoort...... De politie kan dit niet, het is technisch onmogelijk (het binnenhalen van die gesprekken), benadrukte Paulissen een paar keer, hoewel hij later stelde, dat mocht zo'n gesprek toch binnenkomen bij de politie, het onmiddellijk wordt vernietigd........ ha! ha! ha! ha! ha! Of u Paulissen maar even op z'n 'blauwe stem' wil geloven....... Daar is immers alle reden toe gezien de geschiedenis, als het gaat om justitie en het OM, versus het recht op privacy...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Over het budget van de politie voor de recherche en het niet rechercheren op zaken, maar deze doorschuiven naar 2015, stelde Paulissen, dat dit voor het zuiden moeilijk ligt (drugsproblematiek, veroorzaakt door de VVD drugsmaffialobbyisten Opstelten en Teeven), daar gaat veel tijd inzitten en zal de aandacht op gevestigd blijven........ Ook mensenhandel zal niet worden doorgeschoven naar 2015, dat is belangrijker dan cocaïne onderzoek........ ha! ha! ha! ha! ha! Dus eerst zijn drugszaken van het grootste belang, maar door de mensenhandel wordt cocaïne onderzoek doorgeschoven, het is Paulissen misschien niet opgevallen, maar ook cocaïne is een probleem in Limburg, door het waardeloze beleid van Opstelten en Teeven...... Daar moet ik 'eerlijk' aan toevoegen, dat Paulissen zei, dat het moeilijk te zeggen is, of het wel of niet wordt doorgeschoven........ Het is intussen 20 december en het hoofd van de nationale Recherche weet nog niet, of er zaken worden of zijn doorgeschoven, wat 'verdient' deze flapdrol eigenlijk??? Amsterdam zegt wel zaken te hebben doorgeschoven naar 2015: 'ja dat kan Amsterdam doen, andere prioriteiten stellen........' ha! ha! ha! ha! ha! Wat heb je dan aan een Nationale Politie????!!!! Blijkbaar valt een stad als Amsterdam niet onder de Nationale Politie of Recherche.......

Dan het onderzoek naar rampvlucht MH17: daar wil Paulissen niet teveel over kwijt en al helemaal niet over de schuldvraag. Van de satellietbeelden heeft Paulissen niets gezien, dat ligt bij de geheime diensten en is een zaak van nationale veiligheid.......... Ik zal hier niet lachen, daar is deze zaak te ernstig voor, maar het is toch wel een gotspe, te stellen, dat dit een zaak van nationale veiligheid is..... Waarom? Mogen wij niet weten, dat bijvoorbeeld de Oekraïense overheid, met de corrupte boef Porosjenko aan het hoofd, een overheid die gecontroleerd wordt door neonazi's  de schuld is van het neerstorten van vlucht MH17, omdat het de bedoeling is de schuld in de schoenen van de Russen te schuiven??? Paulissen heeft de VS en Rusland gevraagd om satellietbeelden, maar die niet ontvangen. Volgens van Liempt heeft de VS deze satellietbeelden allang naar Nederland verstuurd, zo te horen wist Paulissen dit niet en hij stelde dan ook, dat deze beelden bij de geheime dienst liggen en niet bij de opsporingsdienst............ Kortom, de zaak begint steeds meer te stinken!!

Voor meer berichten over vlucht MH17, klik op 'vliegramp', onder dit bericht. Voor berichten over het waardeloze drugsbeleid, klik op 'harddrugs', onder dit bericht, dat geldt ook voor de 'Nationale Politie'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten