Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 27 december 2014

Koning pils preekt de passie......... Bevolking houdt uw hand op uw beurs!

Eerste kerstdag sprak men in het programma 'De Nieuws BV' op Radio1 over de geweldige kersttoespraak van koning onbenul W.A. Onder leiding van super leeghoofd Veenhoven wist men godverdomme 15 minuten vol te ouwehoeren over..... de grootste berg hypocriete lulpraat van de afgelopen maand! In het programma had men het eerste kerstdag, zéééér origineel over 'speeches', waar de VPRO nu geloof ik al een maand mee bezig is. U snapt het, als je vindt dat de toespraak van koning pils thuis hoort in een programma over belangrijke toespraken, moet je van die andere 'speeches' geen hoge pet ophebben. Natuurlijk werd de uiterst goedkope smartlaptoespraak van PvdA infantiel Timmermans voor de VN als belangrijkste 'speech' van het jaar verkozen, door een paar gasten........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Door met de kersttoespraak van W.A: men kwam tot de slotsom dat W.A. een 'speechschrijver' heeft, wat volgens mij voor een paar gasten een volkomen verrassing was, maar dat hij wel mee had geschreven aan de 'speech......' ha! ha! ha! ha! ha! Waarom? Nou gewoon omdat hij koning is en daar zeg je geen lullige dingen over, als zou hij bijvoorbeeld veel te dom zijn, zelfstandig een toespraak te schrijven, iets dat natuurlijk wel zo is..... Dat W.A. de 'speech' van een papiertje las, stak één van de gasten. Daar had een andere gast (geen zin de onzin na te luisteren, om te weten wie dat was) een 'mooi' oranje propagandapraatje over: 'hij leest het weliswaar voor, maar de manier waarop is wel zo enorm goed...' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Maar deze kwiebus was er nog niet, nee, de arme W.A. had de speech moeten schrijven, net na zijn terugkomst uit Argentinië, dus hij had naast het innemen, nog maar weinig tijd voor de 'speech........' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Dan nog even over de toespraak: zoals gezegd veel opendeuren werk en dat we het samen moeten doen, maar dat we gelukkig niet allemaal gelijk zijn....... ha! ha! ha! ha! ha! Ja de zakkenwasser durft wel hè, met het godsvermogen, dat hij als erf-uitkering krijgt?!! Ook: 'ieders bijdrage is belangrijk voor de maatschappij', rolde het er zomaar uit.... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, logisch dat deze super-uitkeringstrekker dat zegt, immers het afgelopen jaar hebben een aantal deskundigen de fabel naar de 'koninklijke prullenbak' verwezen, dat W.A. en zijn pampa koningin zo belangrijk zijn voor de handelsbelangen van Nederland. Met andere woorden: het is totaal niet van belang, dat het koningshuis meegaat op handelsmissies en het is de grootste onzin, dat dit ons land miljarden op zou leveren........

Bijna 2015 en dan nog steeds een 'koningshuis....'  ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten