Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 18 december 2014

Julio Poch beroept zich op vluchtschema's waarmee men gevangenen 'liet verdwijnen.....'

Julio Poch zit vast in Argentinië, het land waar pampakoningin Maxima's vader zo'n 'mooie rol' speelde in het fascistenregime van Videla. Poch zit vast vanwege de verdenking, die hij in een gesprek op zichzelf laadde, mee te hebben gewerkt met de dodenvluchten (mensen gedrogeerd boven open zee uit een vliegtuig gooien). Hiermee ontdeed het fascistenregime zich van gemartelde politieke gevangenen, die zelfs werden gemarteld alleen omdat ze lid waren van een vakbond.... Stiekeme vluchten dus, al lekte dit barbaarse gedrag al uit, tijdens het schoftenregime van Videla, waarvoor, zoals gezegd, ook pa Zorreguieta werkte.....

Vanmiddag kreeg Poch op Radio1 alle kans zijn lulpraatjes op te hangen, zonder dat degene die met hem sprak, ik neem aan een 'journalist', ook maar één kritische vraag stelde........ Poch beroept zich op vluchtschema's, waaruit zou blijken, dat hij niet met de dodenvluchten te maken had..... Nogmaals: het Videla regime hield deze dodenvluchten geheim en nu zijn er ineens schema's gevonden, van die vluchten....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Poch zoekt gerechtigheid en dat zal hij blijven doen, zo vertelde hij....... Ja dat doen de dwaze moeders ook, wier kinderen werden vermoord door dit gore fascisten regime, waar Poch wel degelijk als piloot voor werkte....... Knoops, de advocaat van Poch stelde dat er 6 ontlastende verklaringen zijn, 2 stuks van marine officieren.......... ha! ha! ha! ha! Knoops noemde dat ook nog 'onafhankelijke verklaringen.......' ha! ha! ha! ha! ha! Poch zou honderden kilometers verwijderd van Buenos Aires gestationeerd zijn geweest, de stad vanwaar de vluchten werden uitgevoerd.......... ha! ha! ha! ha! Weet u hoe snel je honderden kilometers overbrugt met een vliegtuig???

Klik voor meer berichten over Poch op zijn naam, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten