Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 29 december 2014

RIVM waarschuwt mensen met longaandoeningen voor oud & nieuw......... OEI!!!!

Het meer dan lamme instituut RIVM waarschuwt mensen met longaandoeningen voor oud & nieuw, deze mensen kunnen beter binnen blijven, aldus het Radio1 nieuws van 15.00 u. Door het 'goede vuurwerk weer', zal er veel fijnstof in de lucht blijven hangen. Niets over het levensgevaarlijke ultrafijnstof en zware giftige stoffen, als strontium, in de lucht. Vuurwerk is dan ook levensgevaarlijk voor iedereen en iedereen zou binnen moeten blijven, die in een gemeente woont, waar het bestuur schijt heeft aan de volksgezondheid en dus geen verbod op vuurwerk afsteken heeft ingesteld....... Dit alles nog buiten het verdere gevaar van vuurwerk!! Het RIVM zou 365 dagen per jaar bij de regering moeten aandringen op een totaal verbod op het afsteken van vuurwerk voor particulieren!!! Maar het is duidelijk dat ook bij het RIVM, de baten ver voor de volksgezondheid gaan, immers de overheid 'verdient' een gigantisch kapitaal aan de verkoop van vuurwerk..........

Kortom: het RIVM bewijst ten overvloede nog eens, dat het een organisatie is, die als er niet onmiddellijk een ander beleid wordt ingevoerd, beter per direct opgeheven kan worden!!!

Nog een 'leuk feitje' over vuurwerk, dat ik vandaag hoorde: je mag 25 kilo vuurwerk opslaan in je huis.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hoe is het godverdomme mogelijk???!!!!
En als u voor het eerst mijn blog bezoekt: in de nacht van oud & nieuw gaat er meer en gevaarlijker troep de lucht in, dan de hoogovens van Tata Steel in één jaar tijd gezamenlijk produceren!!!

Zie ook: 'Pallet verbranding Scheveningen op lijst Nationale Inventaris Immaterieel Cultureel Erfgoed........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten