Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 9 december 2014

Nederlandse Bank roept hosanna over de economie en de huizenprijs........ AUW!!!

De Nederlandse Bank kwam gisteren met, wat je gerust fantastische cijfers kan noemen. De economie gaat crescendo en ondanks dat deze toezichthouder (ha! ha!) de crisis van 2008 niet zag aankomen en ontkent dat deze nog steeds voortduurt, kan het nu al zien, dat de economie in 2016 met 1,6 procent gaat stijgen, waardoor we eindelijk weer op het niveau van 2008 komen.... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Waar halen ze 't vandaan??!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Ondanks veel negatiefs op de huizenmarkt, zoals de woningcorporaties die amper nog huizen bouwen, is DNB ook positief over de huizenprijs, die gaat weer lekker terug, naar het oude, totaal onbetrouwbare en zelfs waanzinnig te noemen hoge niveau, van voor de bankencrisis, aldus DNB, in 'iets andere bewoordingen'. Hier voegde de bank wel aan toe, dat dit nog wel wat jaren duren... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Laten we hopen dat dit nooit weer gebeurt, het wordt tijd, dat huizen in dit land voor normale prijzen worden gebouwd en verkocht, laat de banken de huiseigenaren schadeloosstellen (tot bedragen van een half miljoen), door hun hypotheek op een normaal bedrag terug te brengen. Kunnen we eindelijk echt iets doen aan de huizenschaarste, die bewust is gecreëerd door de politiek, waardoor de prijzen zo zijn opgelopen, met grote dank aan PvdA bouwmaffiawethouders als Marnix Norder....  Daar zou ik aan toe willen voegen, dat voor 'een gelukkig deel van de bevolking' het oude niveau van de koophuizenprijs al bijna is bereikt, qua lasten dan: de huurders!!! Die betalen voor een groot deel, nu al een prijs per maand, waarbij de waarde van dit huis, al minstens 6 keer over de kop is gegaan, vergeleken met de bouwprijs......

Nee 't gaat goed in Nederland en ach, die meer dan 4 miljoen mensen die op, tegen of onder de armoedegrens moeten leven, dat is gewoon een stel 'losers', ja toch??!!!

Weg met de gebakken lucht in de huizenmarkt, ademruimte hebben we nodig!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten