Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 23 december 2014

CZdirect: laat je werkgever alles over je weten, direct via CZ......

Bent u werknemer en denkt u erover om over te stappen naar CZ? Denk nog een keer na, met de volgende kennis: CZ is niet alleen een zorgverzekeraar, maar doet ook de arbodienst voor uw baas, of uw eventuele volgende baas. Mocht u dus overstappen naar CZ voor uw zorgverzekering, krijgt uw baas direct toegang tot uw medisch dossier, dat is CZdirect!!!

Mocht dit niet voor u van toepassing zijn, bedenk dan wel dat uit het bovenstaande blijkt, dat CZ uiterst onbetrouwbaar is en u beter 10 keer kan nadenken, voor u deze volksverlakkers organisatie als zorgverzekeraar kiest!! De topgraaiers van CZ deden vorige week bovenop dit alles, nog eens een extra schep, toen zij een grote bek hadden op de houding van de drie PvdA leden, die tegen de zorgwet waren. Dit was niet voor niets (dat tegen stemmen) en voor het eerst in tijden, kozen PvdA leden voor de minder welgestelde burgers, i.p.v. een marktpartij te bevoordelen....... Met andere woorden: CZ liet hier merken het wel prettig te vinden, dat zij nog meer macht zouden krijgen, met het nieuwe wetsvoorstel van hare VVD kwaadaardigheid Schippers, grootlobbyist van de zorgverzekeraars........ Macht ten koste van uw belang, wel te verstaan!!!!

Zie ook: 'Nederlandse Zorgautoriteit vindt schending privacy onontkoombaar'

       en: 'De Arbodienst zweept uw arbeiders ziek naar de werkvloer!!'

       en: 'CZdirect: laat u niet verleiden over te stappen, naar deze smerige zorgverzekeraar!'

       en: 'Zilveren Kruis Achmea werkt samen met een groot aantal ondernemers!!'

       en: 'De Amersfoortse (verzekeringsmij.) probeert niet oplettende werknemers te lokken voor een zorgverzekering en het verrichten van de arbodienst die de baas bijstaat....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Klik voor meer 'CZ' berichten, op deze verkorting, onder dit bericht, dat geldt ook voor de 'nieuwe' zorgwet, klik dan op 'vrije artskeuze'.

2 opmerkingen:

 1. Hetgeen in deze blog wordt gesuggereerd is niet correct.
  CZ heeft op geen enkele wijze inzage in medische dossiers van werknemers.
  De arbodienstverlening wordt niet door de zorgverzekeraar CZ zelf uitgevoerd. Zij werkt in haar dienstverlening aan werkgevers samen met strategische partners. Vanaf 1 januari is dit HumanCapitalCare.

  In deze samenwerking is bescherming van privacy en persoonsgegevens gewaarborgd doordat CZ en HumanCapitalCare alle persoonsgegevens in eigen beheer houden en deze gegevens worden niet uitgewisseld. HumanCapitalCare blijft verantwoordelijk voor de beveiliging van alle medische en persoonsgegevens in het kader van verzuim- en gezondheidsmanagement. Met de hoogst mogelijke beveiliging van medische en persoonsgegevens (ISO 27001 certificering). En datzelfde geldt voor CZ in het kader van beveiliging van alle medische en persoonsgegevens die met zorg te maken hebben.

  Els Potma, woordvoerder CZ

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geachte mw. Potma,

  dank voor uw reactie. Het blijft een vreemde zaak, een verzekeraar met twee petten. Wat betreft alle garanties die
  worden gegeven, dat privacy gewaarborgd is: daar hebben we intussen voldoende bewijs, van het tegendeel voor
  gezien, zowel in binnen-, als het buitenland......... Het 'spijt me te moeten zeggen', maar ik zou me nooit bij uw maatschappij verzekeren, waarbij ik nogmaals op de nogal vreemde reactie van de grote zorgverzekeraars, zoals CZ, die zelfs gepikeerd durfden te reageren, dat me tegen had gestemd....... Als je geschoren wordt, moet je
  stilzitten, dat vind ik ook op deze toestand toepasbaar!

  Het zal u niet verbazen, dat ik hoop, dat uw bedrijf veel verzekerden verliest, tot inkeer komt en de arbotak
  helemaal de deur uit doet.

  Met vriendelijke groet,

  BeantwoordenVerwijderen