Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 17 december 2014

Eerste Kamer PvdA leden doen werk zoals dat daar bedoeld is: na beoordeling tegen inperking vrije artsenkeuze stemmen. Gevolg: de media en politiek schreeuwen moord en brand....... ha! ha! ha! ha! ha!

Wordt de Eerste Kamer een keer gebruikt, waar deze voor bedoeld is, het beoordelen van wetten op o.a. rechtsgelijkheid, schreeuwt een flink deel van de Tweede Kamer moord en brand..... ha! ha! ha! ha! Hetzelfde deel overigens, dat de Eerste Kamer wil afschaffen, omdat deze Kamer te politiek zou zijn..... ha! ha! ha! ha! ha! Nu maken ze de Eerste Kamer juist politiek, door te stellen, dat de PvdA heeft afgesproken voor de inperking van de vrije artsenkeuze te stemmen...... ha! ha! ha! ha! Werkelijk ongelofelijk: de Eerste Kamer is geen stemmachine, maar een beoordelingsinstituut, beoordelen doe je niet, door maar voor te stemmen, zonder een wet te beoordelen!!!

Marleen Barth schijnt bijna te hebben staan janken.... ha! ha! ha! ha! Deze smerige PvdA kuttekop zat tot vorig jaar bij GGZ Nederland, waar ze vrolijk instemde met de schunnige bezuinigingen op die zorg, die intussen voor veel ellende en zelfdoding hebben geleid onder GGZ patiënten ...... Natuurlijk was ze voor het inperken van de vrije artsenkeuze, maakt het uit, dat mensen met weinig geld straks geen vrije keus meer hebben (die worden dan natuurlijk 'gedwongen' de goedkoopste verzekering te nemen)..... Bovendien wordt met de nieuwe zorgwet, de budgetpolis definitief een strop om de nek van velen, immers dezen realiseren zich niet, dat een besparing van een paar honderd euro per jaar, kan leiden tot een strop van vele tienduizenden euro's...... Voorts zou met de nieuwe zorgwet, de solidariteit volledig worden weggespeeld, dat is voornamelijk nadelig voor de grote onderlaag, in onze maatschappij.......

Gistermiddag verwees Oomen van DSW (op BNR na 17.00 u.) terecht de stelling, dat er met de nieuwe zorgwet één miljard bespaard kan worden, als nonsens naar de prullenbak. Volgens hem is er niemand, die dat met cijfers kan bewijzen..........

Hare VVD kwaadaardigheid Schippers was gisteren des duivels, toen ze stelde 'dat we een afspraak hadden', ook bij haar is nog niet doorgedrongen, dat de 1ste Kamer geen applaus- en stemmachine is voor de 2de Kamer. Vanmiddag werd er even gemeld, dat ze gewoon doorging op het gebaande pad en zich wil houden 'aan de gemaakte afspraken met de zorgverzekeraars.......' ha! ha! ha! ha! Dus deze sociopathische rotschoft, maakt al afspraken, voordat wetten zijn goedgekeurd......... Als deze uitlatingen inderdaad door haar zijn gedaan, verdient ze een extra schop onder haar vieze reet, de Kamer en het ministerie uit, hup de straat op!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten