Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 23 december 2014

Dick Berlijn vindt vermeende cyberaanval van Noord-Korea uiterst gevaarlijk...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! tjonge is dat ff lachen, waar haalt de kwast 't vandaan? ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De oud bevelhebber der Nederlandse paradekrachten en grootlobbyist voor Lockheed Martin(JSF*), 'tricky' Dick Berlijn, gaf gistermiddag na 17.00 u. bij BNR zijn 'uiterst deskundige visie' (ha! ha!) op alle vermeende cyberaanvallen van Noord-Korea, 'vermeend' daar nog niets is bewezen. Gisteren werd bekend gemaakt, dat kolencentrales en kerncentrales in Zuid-Korea waren gehackt**, dit naast de eerdere cyberaanval op Sony***. Berlijn vertelde, zonder dat er ook maar 1 kritische vraag werd gesteld, dat hij vindt dat Noord-Korea uiterst gevaarlijk bezig is....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Hé Berlijn, misschien kan Nederland alvast wat 'gammele' F16 straaljagers beschikbaar stellen, om Noord-Korea via atoombommen terug te bombarderen naar het stenen tijdperk!
Idioot!

* Voor berichten over het peperdure waardeloze straalvliegtuig, dat niet eens 'jager' mag heten volgens de huidige normen, klik op 'JSF' onder dit bericht. Dat geldt ook voor meer smeerpijpnieuws over Berlijn.

** Vandaag werd bekend gemaakt, dat er niet werd gehackt, maar dat er blauwdrukken van kolencentrales op het internet zijn gezet.......

*** Zie bericht van gisteren': 'VS wil genoegdoening voor 'cyber-aanval op Sony..... ha! ha! ha! ha! ha!' In dat bericht vergat ik n.b. te melden, dat Israël en de VS een kerncentrale in Iran hackten, dat lijkt me 'iets gevaarlijker', dan Sony hacken........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten