Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 25 september 2016

Marc Jansen zag tijdens de Russische verkiezingen geen onregelmatigheden, die er volgens hem wel waren....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Gistermorgen was 'Ruslandkenner' Marc Jansen te gast in de Kots Nieuwsshow ('NPO' Radio1>> ha! ha!). Deze enorme flapdrol beweert dat Putin een nieuw superministerie van staatsveiligheid wil vormen. Uiteraard uiterst angstwekkend als je Jansen moet geloven, die meteen Stalin van stal haalde en deze daardoor vergeleek met Putin.......

Hier de tekst van de 'Radio1 Gemist' webpagina over het geheel aan onversneden anti-Russische propaganda:

Een superministerie van staatsveiligheid; wil Poetin terug naar de oude KGB?

Russische president Poetin is van plan en superministerie van staatsveiligheid op te richten en dat doet denken aan de oude KGB. Het wordt 1 organisatie waarin zowel binnenlandse als buitenlandse veiligheidsdiensten worden ondergebracht. Het idee alleen al doet menigeen huiveren. Want een soortgelijk ministerie bestond er onder het bewind van Stalin. En naar de gruwelen uit die tijd wil niemand terug.


Marc Jansen is hier om uitleg te geven. Hij is Ruslandkenner. en net terug uit Rusland, want hij was er als waarnemer bij de verkiezingen van vorige week.
Vreemd dat je Jansen nooit hoort over de VS, waar de regering de veiligheidsdiensten keer op keer niet in de hand heeft en waar organisaties als de CIA al groter zijn, dan alle Russische geheime diensten bij elkaar!! Daar behoef je geen 'Amerikakenner' te zijn, even verdiepen in de materie is voldoende..... Dan heb je in de VS nog de DIA, (DEA, is ook nog al eens buiten het land bezig), NSA en nog een hele zwik aan geheime overheidsorganisaties (aangevuld met particuliere 'inlichtingen' organisaties), die allen schijt hebben mensenrechten, recht op privacy en aan welke rechtstaat dan ook........ Overigens schijnt zelfs de FBI tegenwoordig wel eens 'voet op buitenlandse bodem te zetten...'
Dat alles is pas griezelig Jansen, zeker als je daarnaast ziet, wat de VS flikt: de laatste 16 jaar is deze vereniging van terreurstaten 4 keer een illegale oorlog begonnen, waar die in Irak en Syrië intussen aan meer dan 2 miljoen mensen het leven heeft gekost...... Waar de VS ook nog eens de opstand in Oekraïne op poten heeft gezet en geregisseerd, waarna de staatsgreep tegen het democratisch gekozen bewind van Janoekovytsj volgde..... E.e.a. leidde tot de vreselijke burgeroorlog, die de door het westen geparachuteerde corrupte grofgraaier en neonazi-vriend Porosjenko tegen de bevolking in het oosten van dat land voert......... Maar nee, dat vindt Jansen helemaal niet griezelig........ 
Dat was het nog niet mensen, zoals u in de kop kon lezen, Jansen is een week geleden voor de OVSE ook nog eens als waarnemer bij de Russische verkiezingen geweest. Jansen had zelf geen onregelmatigheden aangetroffen, als enkele kleine incidenten (zoals die ook in Nederland voor kunnen komen). 
U begrijpt dat Jansen niet kon vertrekken, zonder toch even deze verkiezingen door de stront te trekken, dus stelde hij dat het opkomstpercentage veel hoger was, dan werkelijk het geval was..... Nee, dat had Jansen niet zelf geconstateerd, maar dat 'had hij gehoord......' Volgens Jansen zou het opkomstpercentage maar 40% zijn, terwijl het officiële cijfer op 48% staat.... Van 'analisten' had Jansen begrepen, dat er toch zwaar gerommeld was met de verkiezingen..... U weel wel 'analisten' als die van lobby-instituten voor het militair-industrieel complex en voor de NAVO (en daarmee voor het buitenlandbeleid van de VS), zoals Clingendael of Bellingcat........... (waar men dit ook nog eens van achter het bureau bedenkt......)
De hoogste tijd, dat we de waarnemers voor verkiezingen in het buitenland eens goed onder de loep nemen, jezus christus!! 
Jansen werd door presentatoren Mieke van der Weij en Jan Mom hartelijk bedankt voor het bijpraten 'over de situatie in Rusland....'  ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Zie ook: 'Russische verkiezingen in westen dominant verslagen met anti-Putin propaganda........'
Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels die u onder dit bericht aantreft, dat geldt net voor het label 'Bellingcat'. Zie vooral de berichten onder het label Marc Jansen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten