Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 8 september 2016

Jesse Klaver 'over links' in Melkweg....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Grofgraaier Jesse Klaver presenteerde afgelopen dinsdag het GroenLinks (lees: AsgrauwRechts) verkiezingsprogramma in de Melkweg. Op BNR gistermorgen (na 9.00 u.) een beknopt verslag.

Volgens Klaver moet het de komende 4 jaar 'over links' met 'GroenLinks', m.a.w. Klaver geeft toe, dat GroenLinks eigenlijk niets meer van doen had (en heeft) met linkse politiek........... ha! ha! ha! ha! ha!

Veel vrome 'linkse taal', met mooie voornemens en dat voor een partij die zich achter het asociaal leenstelsel schaarde.... Wat zeg ik, Klaver was één van de initiatiefnemers van dit asociale stelsel, dat meehelpt de klassenmaatschappij in oude 'glorie' op te tuigen!!

Dit is nog maar één van de punten waarin GroenLinks instemde met het ijskoude, inhumane neoliberale kabinet Rutte 2...... Ik schat met een totale instemming op meer dan 60% van de regeringsvoornemens, dan wel wet- en regelgevingen, van Rutte 2......

Nog een punt: hogere inkomens voor de lage- en middengroepen........ Klaver sprak nadrukkelijk over loonsverhogingen, waarmee hij meteen de deur dicht smeet voor de uitkeringsgerechtigden.... Uitkeringsgerechtigden die veelal werkloos zijn geworden, door het akelige neoliberale beleid van Rutte 2, dat zoals gezegd vaak werd en wordt gesteund door GroenLinks..... Een kabinet waarover Klaver, als lid van een 'oppositiepartij' nog in april van dit jaar meldde, dat hij hoopte dat Rutte 2 niet zou vallen voor de verkiezingen in maart 2017.........*

U gelooft 't misschien niet, maar de verslaggever in de Melkweg sprak een paar jonge vrouwen, die spraken over het 'Jesse effect' en hoe charismatisch Klaver 'wel niet' is....... Als 'groupies' van een rockster...... gadver!!!

Afbeeldingsresultaat voor jesse klaver

Hééééééééél hip was de toevoeging van Klaver aan zijn woorden: "Verdomme daar wil ik voor knokken..." ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Volksverlakker!!!

* Zie: 'Jesse Klaver (GL) hoopt niet dat Rutte 2 valt voor de volgende verkiezingen........... AUW!!!'

Zie ook: 'Jesse Klaver, de nieuwe 'frisse rendementskop' van GroenLinks...........'

       en: 'Jesse Klaver is gekleed in pak en das om zo Nederland te veranderen........ OEI! Zet je fiets op slot!'

Klik voor meer berichten met Klaver en/of GroenLinks (zal ook GroenLinks hufter Eickhout toevoegen aan de labels), dan wel andere berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten