Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 13 september 2016

RWE schildert zich valsgroen in duurzame energie........

De Beurs.nl meldde gisteren, dat Energiekneus RWE zich opsplitst in twee bedrijven RWE en Innogy. Innogy wordt de duurzame tak, waarmee RWE de nadenkende klanten denkt te kunnen strikken, immers ondanks dat RWE de zeggenschap houdt, heeft Innogy 'echt helemaal niets meer' met RWE te maken, dat met kernenergie en de verbranding van vooral steenkool doorgaat...... Uiteraard tegen lekkere concurrerende prijzen voor het bedrijfsleven, wie weet is er zelfs voor een grootgebruiker een nog feestelijker tarief af te spreken, ja toch??!!!!

Ook het netwerk en de verkoopafdeling worden losgekoppeld van RWE, zodat de bedrijven, die de 'goorste stroom' afnemen, kunnen zeggen, dat ze toch ook een beetje groen zijn......... Innogy krijgt een beursnotering in Frankfurt en Luxemburg.

Daarover gesproken, ook E-on ging gisteren naar de Beurs, met ook al een notering in Frankfurt, dit onder de naam Uniper....... Dat zal waarschijnlijk wel een belastingvoordeel opleveren die naamsverandering, daar dit bedrijf gewoon kolen en gas blijft verstoken........

Het volgende vond ik op de webpagina van Uniper (veiligheidsgordels vast!):

Energy Hub West

Elektriciteitsproductie met kolencentrales staat onder toenemende maatschappelijke en politieke druk. De uitstoot van CO2, NOx en fijnstof ligt onder het vergrootglas en kolencentrales zullen meer dan ooit moeten aantonen dat zij relevant zijn voor de maatschappij. Uniper Benelux doet dit door in te zetten op betrouwbare en betaalbare stroomproductie uit de meest efficiënte kolencentrale (MPP3) van de wereld.

Ha! ha! ha! ha! ha! ha! Jezus wat een oplichters, alsof steenkool een vorm van groene energie is......... Steenkool  betaalbaar? Nou zeg maar gerust 'uitermate betaalbaar', daar Australië en de VS hun steenkool tegen afbraakprijzen dumpen op de wereldmarkt (weet u nog het valse betoog van Obama op de klimaattop in Parijs?).......

Steenkoolverbranding is altijd vuil, met of zonder biobijstook!! (bijvoorbeeld middels houtpellets, verbranding van deze pellets levert overigens zelf ook vervuiling op.....)

Wat een oplichterstuig, gadverdamme!!

Zie ook:
'Hambacher Forst voorlopig gespaard door de rechter'

'RWE (Essent) en Hambacher Forst: de eerste dode tijdens ontruiming bij val van hangbrug........'

'RWE (Essent) en Innogy: boycot deze bedrijven, verantwoordelijk voor slopen 12.000 jaar oud bos t.b.v. bruinkoolverbranding >> anno 2018.......'

'Duitse 'eco-terroristen' en het Hambacher Bos, of hoe het zorg dragen voor het milieu wordt gedemoniseerd......'

'RWE vernield 12.000 jaar oud Duits bos, om bruinkool te kunnen verbranden.........'

'Koning mede verantwoordelijk voor geheimhouding stukken, aangaande de nieuwe kolencentrales in de Eemshaven........'

'Kamp is lobbyist voor RWE en eist opsplitsing energiemarkt....'

'Essent doet klanten een cadeau van € 200,--, bekostigt door de belastingbetaler......'

'Duitse belastingbetaler draait op voor atoomafval van o.a. RWE en E-on.......'

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor het label 'Innogy'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten