Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 2 september 2016

Arco Timmermans ('hoogleraar'): "Ngo's en actiegroepen hebben de TTIP discussie gekaapt...... ha! ha! ha! ha! ha!

Ja mensen er valt genoeg te lachen, als je naar 'nieuws & actualiteiten' zenders luistert. Zoals vanmorgen op BNR na 10.00 u. Aan het woord 'hoogleraar' Timmermans (Universiteit Leiden in Den Haag). Deze drollenpoetser verdedigde het vrijhandelsverdrag TTIP, o.a. door te zeggen, dat ngo's en actiegroepen de TTIP discussie hebben gekaapt...... ha! ha! ha! ha! ha!

Volgens lobbyist Timmermans komen regeringen door TTIP dichter tot elkaar en kunnen constructies zoals die van Apple in Ierland voorkomen worden....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Daar is wat betreft verdragen als TTIP van de VS met andere werelddelen totaal niets te merken, integendeel: de grote bedrijven krijgen juist veel meer macht (dan ze nu al hebben)!! Het bewijs is wel de overheid van de VS, die de EU heeft gedreigd niets te doen tegen de schandalige belastingontduiking (want dat is het in feite en daarmee een grote misdaad!) van Apple in Ierland, met een belasting van 1%!!!

De 'TTIP discussie' gekaapt?? We mogen niet eens weten wat er achter gesloten deuren besproken wordt, grote bedrijven mogen voor meer dan 90% van de tijd aanzitten bij de onderhandelingen, terwijl ngo's amper 5% van diezelfde tijd mogen aanzitten!! Logisch dat ngo's en actiegroepen de media proberen te zoeken met diverse acties, zoals protestdemonstraties en petities.

Opvallend ook, dat voorstanders minder de openbaarheid zoeken, daar de argumenten voor TTIP zo makkelijk als grote onzin zijn af te wijzen. Timmermans gaf daar vanmorgen zelf weer een mooi voorbeeld van, zoals u hierboven kon lezen......

Nogmaals: Timmermans is hoogleraar........ Ongelofelijk!!

Zie wat betreft de 'Apple constructie': 'Tim Cook: Apple doet altijd goed...... ha! ha! ha! ha! Ja, zoals de arbeiders uitbuiten!!'

Zie ook: 'Cora van Nieuwenhuizen (VVD) vindt het normaal dat bedrijven misdadig weinig belasting betalen.........'

       en: 'Dijsselbloem hekelt Apple voor belastingontduiking......... tssssss'

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft, zie ook de berichten onder de labels: CETA, TPP en ('lobbyprofessor') Arco Timmermans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten