Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 26 september 2016

Nationaal ZorgFonds i.p.v. geldverspilling particuliere zorgverzekeringen.......

Zoals ik in een eerder bericht al meldde, belandde ik afgelopen vrijdag in een discussie tussen Renske Leijten van de SP en 'politiek commentator' Peter Kee (Radio1).

Veel gelul van Kee, die n.a.v. de algemene beschouwingen opmerkte dat SP kneus Roemer zijn beste tijd wel gehad heeft en duidelijk onderuit ging tijdens diens bijdrage aan die beschouwingen. Zo zou Roemer de cijfers niet kennen. Uiteraard pakte Roemer dit (alweer) verkeerd aan, maar hetgeen hij te berde bracht, terug naar een vorm van ziekenfonds, was bepaald zo gek nog niet.

PvdA opperoplichter Samsom* bracht Roemer aan het wankelen met een rapport, dat in feite in deze niet ter zake deed, maar zoals dat in de grote kleuterklas de Tweede Kamer gewoonte is, men moest en zou Roemer voor paal zetten en op die momenten ontbreekt het de rode kneus Roemer aan vaardigheid......

Samen met de SP hebben een paar partijen en maatschappelijke organisaties als de FNV, een intekening opgezet voor een Nationaal ZorgFonds, om zo van de straf op ziek zijn en het enorme bedrag aan eigen risico, af te komen......

Mensen, dit is het moment om een eind te maken aan de huidige peperdure zorgverzekering, waar vier aanbieders miljarden verspillen aan peperdure gebouwen, topinkomens, reclame en marketing**, lees en teken daarom ajb de verklaring waarin wordt gepleit voor dit Nationale ZorgFonds!

Hier de link naar de verklaring. Geef het ajb door aan familie, vrienden en bekenden!

* De 'prestaties' van Samsom op de zorg (overgenomen van Twitterbericht Links_huftertje, met de kop 'Waar haalt Samsom de gore lef vandaan om anderen de maat te nemen. Zie wat hij op z'n geweten heeft'):



** Deze zorgverzekeraars vreten intussen een enorm bedrag op van de totale 'zorgtaart...'

Zie ook: 'André Rouvoet (ChristenUnie): de zorgverzekeraars laten niet onnodig geld op de plank liggen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

       en: 'Jesse Klaver: Roemer en Samsom zijn beiden goed op links........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor het label 'Nationaal ZorgFonds'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten