Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 2 september 2016

Aleid Wolfsen (PvdA) bewaakt uw persoonsgegevens......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Zat gistermiddag rustig een boterham te eten, stemde af op BNR en hoorde onmiddellijk aan de stem, dat hier de autocratische PvdA grofgraaier Wolfsen, de ex-dictator van Utrecht, aan het woord was. Het werd me snel duidelijk, dat de sufferd nu tot voorzitter van de Autoriteit Persoonsgegevens is gebombardeerd, u snapt 't: delen van de boterham schoten in het rond, nadat ik me had verslikt.

De ex-dictator van Utrecht heeft al eens een hele oplage van het Utrechtse sufferdje laten vernietigen, omdat hij het niet eens was met de inhoud, waar o.a. kritiek werd geleverd op Wolfsen....... Ook met de aantasting van de privacy heeft Wolfsen geen probleem, dat heeft hij wel bewezen als dictator van Utrecht.

Zoals gezegd, hufter Wolfsen is terug in de media, de zakkenwasser is alweer voorzitter via een politieke benoeming, dit keer zoals gezegd bij de Autoriteit Persoonsgegevens...... Kohnstamm was eigenlijk al iets te licht voor die functie, waar Wolfsen al helemaal elke kwalificatie mist voor die functie..... Ach daarom zit hij daar 'ook niet', hij zit daar voornamelijk om het waardeloze regeringsbeleid te steunen, het beleid om van Nederland één grote afluister-, video- en computerinbraak paleis te maken, m.a.w. om van Nederland een politiestaat te maken....... Onder het bewind van Wolfsen werd Utrecht volgehangen met camera's, over het recht op privacy gesproken!!

Gisteren deed hij net, of hij had uitgevonden, dat winkeliers hun klanten met 'wifi-tracking' kunnen volgen, waarbij hij niet de winkeliers aanpakt die zich schuldig maken aan het ongeoorloofd klanten in de gaten houden, maar de fabrikant van de apparatuur, waarmee die winkeliers e.e.a. kunnen doen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Alsof je een autofabrikant schuldig verklaart, aan het feit dat een dronken automobilist iemand doodreed......... Ach, aan de detailhandel verdient de overheid dan ook veel meer, dan aan zo'n producent van wifi-producten!

Hier even 'wat' bijbanen van Wolfsen:
Ongelofelijk, functies niet uit hoofde van kunnen, maar vanwege het lidmaatschap van een politieke partij en zijn verleden in de politiek!!

Trouwens dat Lid van Olympisch Plan 2028: wordt er nu al belastinggeld aan de corrupte IOC misdadigers uitgegeven??? Het IOC dat Brazilië en eerder Griekenland een fikse poot heeft uitgedraaid. U gelooft toch niet echt, dat de Olympische Spelen een land geld opleveren?? De praktijk laat keer op keer het tegenovergestelde zien!!

Waarschijnlijk kreeg Wolfsen die functie, daar onder zijn burgemeesterschap de Tour de Stimulance naar Utrecht werd gehaald en dat was een kleine ramp voor de belastingpot van die stad.......

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten