Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 22 september 2016

Spekman blij met gevoerde beleid en Sven Kockelman vindt Nederlanders notoire zwartkijkers en zeurpieten....... OEI!!!

De neoliberale presentator van Standpunt NL, Kockelman, kan het maar niet laten, wanneer het over het regeringsbeleid van Rutte 2 gaat, op te merken: 'dat overigens uit andere onderzoeken blijkt, dat Nederlanders zeurpieten en zeikerds zijn......', u snapt het, dat laatste woord komt van mijn hand, maar daar komen de woorden van Kockelman wel op neer.....

Afgelopen dinsdag was het onderwerp in Standpunt NL, de waardering voor Rutte 2 en die blijkt uit een aantal onderzoeken, niet zo best te zijn. U snapt het: de reden voor Kockelman, om weer eens met z'n cliché ter microfoon te komen......

Gast was de zelfgebreide trui van de PvdA, de neplinkse volksverlakker Spekman. Spekman stelde blij te zijn met het gevoerde beleid van de PvdA en daar stak hij de opperoplichter van de PvdA Samsom, een veer voor in de vieze reet..... Nu weet ik zeker, dat Spekman de afgelopen 4 jaar minstens tien keer voor de microfoon heeft gezegd, dat het beleid van de PvdA linkser moet...... ha! ha! ha! ha! ha! Hoe kan hij dan blij zijn met het gevoerde wanbeleid???!!!! Een beleid dat NB heeft gezorgd voor een gigantische daling van de PvdA in de peilingen!

Meer en meer deskundigen, eerst nog op de hand van Rutte 2, hebben hun mening omgedraaid en stellen nu dat het beleid van Rutte 2 desastreus is geweest voor het land.... Zo ook econoom Marieke Blom van de ING, die na onderzoek met haar collega's constateerde, dat het gevoerde beleid Nederland extra lang in een diepe crisis heeft gehouden..... Blom stelde dat dit 120.000 banen extra heeft gekost..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat moeten er minstens 400.000 zijn, van wie een groot deel nu geen uitkering meer krijgt, daar hun partner € 0,10 teveel verdient..... Om over de anderen, die alleenstaand zijn en daardoor in de bijstand zijn terechtgekomen, nog maar te zwijgen!!! (deze mensen worden niet meegerekend als werkloos...)

Zelfs het beleid op de zorg werd door Spekman verdedigt, 'al moet er hier en daar nog wel wat gerepareerd worden.....' ha! ha! ha! ha! ha! Mensen, dat moet het eufemisme van het jaar zijn!!!
Godallemachtig!!

Het wanbeleid van Klijnsma werd dus door Spekman verdedigd, het beleid t.a.v. de WSW medewerkers en de sociale werkplaatsen (waar er veel te weinig van over zijn..).... Klijnsma durft keihard te zeggen, dat een aantal mensen recht heeft op een beschermde werkplek..... ha! ha! ha! ha! Werkplekken die door haar toedoen voor een fiks deel niet meer bestaan..... Oh nee wacht, ze heeft 100 miljoen gereserveerd voor het opnieuw creëren van beschermde werkplekken..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Spekman ging niet in op vragen daaromtrent van Kockelman, nee de neoliberale volksverlakker stelde 'gewoon', dat invaliden nu wel recht op een normale werkplek hebben....... ha! ha! ha! Ja, jammer dat die er amper zijn en als de PvdA wordt weggevaagd bij de verkiezingen in maart 2017, kan je er donder op zeggen, dat van de verplichtte quota 'ook niets' terechtkomt!!!!!

Nee, een 'geweldig succes' dat Rutte 2, jezus wat een smerige oplichter, die Spekman!!

Zie ook: 'Prinsjesdag 2016: de stank van leugens, hypocrisie, volksverlakkerij en kiezersbedrog verspreidt zich vanuit het Binnenhof als een gitzwarte deken over Den Haag.....'

       en: 'Jeroen Dijsselbloem: 'van mij zult u geen sorry horen', toch belooft hij weer dat iedereen erop vooruit gaat.....' (o.a. met lijst Rutte 2 'prestaties')

       en: 'Samsom heeft het begrepen, hij zou zo weer met de VVD in zee gaan....... AUW!!'

      en: 'Samsom wil zorg bereikbaar houden en doet alvast een valse verkiezingsbelofte..... Sluit deuren en ramen!!'

      en: 'Samsom kan wel leven met hogere zorgpremie.......... Daar waren we al 'bang' voor......'

       en: 'Dijsselbloem durft te beweren dat iedereen erop vooruitgaat.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!' (bericht uit 2015!)

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten