Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 23 september 2016

André Rouvoet (ChristenUnie): de zorgverzekeraars laten niet onnodig geld op de plank liggen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

'Christenbroeder' Rouvoet was gisteren te gast in Standpunt NL voor de een of andere stelling aangaande het eigen risico in de zorg. Daar stelde deze hypocriete grofgraai patjepeeër, die vanwege politieke lobbydiensten nu voorzitter van Zorgverzekeraars Nederland (ZN) mag spelen, dat de zorgverzekeraars inderdaad 11 miljard op de plank hebben liggen (wat deze 'christen' later plompverloren weer durfde te ontkennen.....).....

Hoewel Rouvoet dus voorzitter is van ZN, wist hij niet of er inderdaad mensen zijn, die zorgmeiden, vanwege het onbeschoft hoge eigen risico....... ha! ha! ha! ha! ha! De kwast is al 4 jaar voorzitter van de club uitbuiters ZN, maar laat niet eens onderzoeken, of het eigen risico niet veel te hoog is voor een behoorlijk deel van de bevolking....... Het zijn goddomme geen armoezaaiers bij ZN, zo'n onderzoek moet men makkelijk kunnen laten uitvoeren!!

Al stelde Rouvoet dat hij zich wel voor kon stellen, dat er zorgmijders zijn, is Rouvoet toch tegen de afschaffing van het eigen risico, waar hij dan weer twijfelde, of door dit eigen risico men minder zorg is gaan gebruiken........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! U hoort 't, deze grofgraaier kan zich in tien minuten tijd zeker 6 keer tegenspreken!! Het eigen risico moet overeind blijven vindt Rouvoet, wel moet dat bedrag van € 385,-- naar beneden en dat herhaalde hij nog een paar keer, zodat iedereen weet dat hij z'n hart op de juiste plek heeft........

Uiteraard is Rouvoet tegen het zelf ophoesten van het geld, dat met de afschaffing van het eigen risico gemoeid zou gaan. Tijdens de algemene beschouwingen werd als snel een bedrag van meer dan 3 miljard genoemd, Rouvoet houdt het op 3,5 miljard euro, terwijl dat maar de vraag is. Zoals opgemerkt: Rouvoet stelde dat de zorgverzekeraars 11 miljard op de plank hebben, maar toen het over het bekostigen van de afschaffing, of terugbrenging van dat bedrag ging, stelde Rouvoet plotseling, dat de zorgverzekeraars geen geld op de plank hebben liggen....... Je zou toch denken, dat zo'n christen niet mag liegen??

Rouvoet wil het dus wel over een eventuele verlaging van het bedrag aan eigen risico hebben, maar liever nog heeft hij het over een andere vorm van kostenbeheersing (wel met bijdragen van de verzekerden...).

Ondanks dat Rouvoet niet wist, of er mensen zijn die zorgmijden, wist hij wel dat een groeiend aantal mensen de premie voor de verzekering niet op kunnen brengen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wat denk jezelf Rouvoet: mensen die al moeite hebben hun maandelijkse premie te betalen, zouden die geen zorg mijden als ze de eerste € 385,-- zelf moeten betalen??? Klootzak!!

Door de voortdurende stijging van het eigen risico, kan de solidariteit worden aangetast, aldus Rouvoet.... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Die solidariteit is allang uitgerangeerd door de zorgverzekeraars, dit middels hun aparte polissen voor diverse belangengroepen en door het inspreken op verzekerden middels uitlatingen als het afzien van kraamzorg, als je kinderen zijn opgegroeid, of als je geen kinderen (meer) wilt.........

De zorgverzekeraars moeten een buffer aanhouden van 4 miljard, gezien de 11 miljard die op de plank ligt, blijft er dus 7 miljard over. 7 miljard bij zorgverzekeraars die jaarlijks minstens een paar miljard uitgeven aan marketing en reclame; zorgverzekeraars die bijna zonder uitzondering in kapitale designkantoren zitten; zorgverzekeraars die een loodzware peperdure top hebben; zorgverzekeraars die elkaar opslokken, zodat van echte concurrentie eigenlijk geen sprake meer is...... Concurrentie waarmee de verzekerden jaarlijks goedkoper uit zouden zijn, zo werd ons beloofd bij aanvang van het nieuwe zorgstelsel (en afschaffing van de ziekenfondsen).......

Rouvoet durfde godverdomme te zeggen, dat er een paar zorgverzekeraars zijn, die met een deel van die 7 miljard in de achterzak, de premies niet met het maximale percentage hebben doorberekend....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Tjonge wat een gulheid!!

Over die ziekenfondsen gesproken: herinvoering van deze fondsen ziet Rouvoet natuurlijk niet zitten en volgens hem was de bureaucratie groter onder de ziekenfondsen. Toch deden deze ziekenfondsen hun werk aanzienlijk goedkoper dan de 4 grote zorgverzekeraars nu!!

Hoe kan zo'n oplichter en dombo als Rouvoet in godsnaam een orgaan als Zorgverzekeraars Nederland leiden????

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten