Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 5 september 2016

Dijsselbloem hekelt Apple voor belastingontduiking......... tssssss

De schrik van de grote Griekse onderlaag, PvdA opperschoft Dijsselbloem, heeft volgens BNR een opiniestuk in de New York Times geschreven. In dat stuk hekelt Dijsselbloem Apple voor het op grote schaal belasting ontduiken in Ierland. Onder andere BNR berichtte e.e.a. in de ochtenduren.

Dijsselbloem bewijst hier volkomen overbodig voor de zoveelste keer, dat hij een enorme hypocriet is.... In een vergelijkbare zaak met Starbucks, al is het bedrag dan 'iets lager' dan de 13 miljard van Apple-zaak, n.l. 26 miljoen....... Nederland heeft toentertijd, net als Ierland, gesteld geen behoefte te hebben aan een nabetaling (in dit geval door Starbucks), als ik me niet vergis, heeft Dijsselbloem destijds e.e.a. bevestigd.........

Voorts is Dijsselbloem niet tegen de brievenbusconstructies* in Nederland, zo ontduiken grote Griekse bedrijven in Nederland, de belasting in eigen land, terwijl de grote onderlaag daar het vel over de oren wordt getrokken, in opdracht van o.a. dezelfde Dijsselbloem........ Zie wat dit betreft ook: 'Cora van Nieuwenhuizen (VVD) vindt het normaal dat bedrijven misdadig weinig belasting betalen.........' (in dat bericht meer aandacht voor de armoede en hoe die zich verhoudt tot armoede)

Dijsselbloem en z'n misdadige maten, schermen keer op keer met het argument, dat dit soort zaken gewoon wettelijk geoorloofd zijn; alsof dat soort wetgeving niet volkomen krom is en daarmee wetgeving genoemd kan worden, die misdaad stimuleert........

* Of afzonderlijke afspraken tussen de belastingdienst en grote bedrijven, waarbij deze bedrijven, naar het schijnt, zelfs weg kunnen komen met een belastingtarief van 12%....... U weet niet wat de laagste inkomens in Nederland aan belasting betalen?? Maar liefst 37% en dat over een al zeer karig inkomen, waar je amper of niet van kan rondkomen...... Apple betaalt zelfs een stuk minder dan een half procent, let wel: over een jaarlijkse miljarden winst...!!

Zie ook: 'Tim Cook: Apple doet altijd goed...... ha! ha! ha! ha! Ja, zoals de arbeiders uitbuiten!!'

       en: 'Arco Timmermans ('hoogleraar'): "Ngo's en actiegroepen hebben de TTIP discussie gekaapt...... ha! ha! ha! ha! ha!'

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten